Bu var ama ben olsam 27 inç alırdım. 31 inç ile oyun ne kadar güzel olabilir ki? Tabii siz bilirsiniz.
Anladım. Haklısınız aslında bir şey diyemedim. Yeni monitör vs çıkaracak mı acaba firmalarHocam tamam ama o bütçeye IPS almanızı öneririm ve aldıklarınız monitörlerin hiç biri gerçek 1 MS değil. O yüzden MS'e bakmayın.
Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 4ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 4ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam sırf 32 inç diye kendinizi VA panele kilitlemeyin bence. IPS panel de ağır rekabetçi oyunlar hariç iyi gider. 27 alırım, güzel özellikler barındıran monitör alırım ben. 3080 daha iyisini hak ediyor.Şu an onun kararını vermeye çalışıyorum 27 mi zorlasam diye. Aslında hep istediğim 27 Aorus'ya da ASUS ROG monitörlerdi ama 4100e bile yok o fiyatlar.
Hocam bence ilk olarak marka takıntısını bırakın, anladığım kadarıyla siz hep Asus, MSİ gibi bilindik markalardan almaya çalışıyorsunuz. Bir de 27 inçler şu an 30 inçlerden daha kaliteli 27 almanızı öneririm.Şu an onun kararını vermeye çalışıyorum 27 mi zorlasam diye. Aslında hep istediğim 27 Aorus'ya da ASUS ROG monitörlerdi ama 4100e bile yok o fiyatlar.
Hocam bence ilk olarak marka takıntısını bırakın, anladığım kadarıyla siz hep Asus, MSİ gibi bilindik markalardan almaya çalışıyorsunuz. Bir de 27 inçler şu an 30 inçlerden daha kaliteli 27 almanızı öneririm.
Evet bilgisayar donanımında da marka takıntım olmuştu haklısınız. Siz de haklısınız 31 32 inc yerine tekrar 27 almam daha iyi olur gibi. O zaman son durumu toparlayarak şu özelliklerde ne monitör önerirsiniz?Hocam sırf 32 inç diye kendinizi VA panele kilitlemeyin bence. IPS panel de ağır rekabetçi oyunlar hariç iyi gider. 27 alırım, güzel özellikler barındıran monitör alırım ben. 3080 daha iyisini hak ediyor.
Hocam nedenini bilemiyorum ama bu bütçede Curved düzgün bulamıyorum. Bulunca da diğer şeyler olmuyor. Nedenini cidden bilmiyorum.Evet bilgisayar donanımında da marka takıntım olmuştu haklısınız. Siz de haklısınız 31 32 inc yerine tekrar 27 almam daha iyi olur gibi. O zaman son durumu toparlayarak şu özelliklerde ne monitör önerirsiniz?
-27 inc
-2K
-144 Hz ve yukarısı
-1 ms ya da aşağısı
-Curved olayını çok sevdiğim için istiyorum.
-G-sync çok önemli mi fikrim yok olmasa da olur sanırım.
Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim.
LG 27 GN880 BN için ne düşünüyorsunuz?Hocam nedenini bilemiyorum ama bu bütçede Curved düzgün bulamıyorum. Bulunca da diğer şeyler olmuyor. Nedenini cidden bilmiyorum.
LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.276,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Özellikler tamamen aynı gibi görünüyor. Sanırım tek farkı ayakları. Ben olsam 850B alır geçerim.LG 27 GN880 BN için ne düşünüyorsunuz?
Özellikler tamamen aynı gibi görünüyor. Sanırım tek farkı ayakları. Ben olsam 850b alır geçerim.
Hocam bence ilk olarak marka takıntısını bırakın, anladığım kadarıyla siz hep ASUS, MSI gibi bilindik markalardan almaya çalışıyorsunuz. Bir de 27 inçler şu an 30 inçlerden daha kaliteli 27 almanızı öneririm.
Alınabilir hocam güzel seçim.Arkadaşlar selam. 1 gündür araştırıyorum ve son olarak şu monitöre karar verdim. Ne diyorsunuz?
Technopat da inceledi bu monitörü. Ayağın masaya bağlanması büyük artı olarak gözüküyor. Benim için Curved olmamasının eksisini kapatıyor sanırım. Kalan özellikleri konusunda ne düşünüyorsunuz? 3.5-4 fiyat bandında daha iyi diyebileceğiniz monitör var mı?LG Ultragear Oyun Ergo Monitörü 27 İnç Nano IPS 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi | LG Türkiye
LG hakkında bilgi alın 27GN880-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 27GN880-B Ultragear Oyun Ergo Monitörü 27 İnç Nano IPS 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresiwww.lg.com
Yabancı sitelere baktığımda düşük puan verdiklerini görüyorum neden anlamadım. Bu biraz arada bıraktı beni ya.Alınabilir hocam güzel seçim.