- Konu Sahibi
Bu var ama ben olsam 27 inç alırdım. 31 inç ile oyun ne kadar güzel olabilir ki? Tabii siz bilirsiniz.
LG Electronics - IT-LG 32GK850F 80 cm (32 inç) UltraGearâ"¢ QHD Oyun Monitörü, siyah (144Hz, AMD Radeon FreeSync2, moda MBR, DCI-P3% 95, HDR 400 1ms): Amazon.com.tr
LG Electronics - IT-LG 32GK850F 80 cm (32 inç) UltraGearâ"¢ QHD Oyun Monitörü, siyah (144Hz, AMD Radeon FreeSync2, moda MBR, DCI-P3% 95, HDR 400 1ms): Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Şu an onun kararını vermeye çalışıyorum 27 mi zorlasam diye. Aslında hep istediğim 27 Aorus'ya da ASUS ROG monitörlerdi ama 4100e bile yok o fiyatlar.
Anladım. Haklısınız aslında bir şey diyemedim. Yeni monitör vs çıkaracak mı acaba firmalarHocam tamam ama o bütçeye IPS almanızı öneririm ve aldıklarınız monitörlerin hiç biri gerçek 1 MS değil. O yüzden MS'e bakmayın.
![]()
Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 4ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC32JG50QQMXUF 32" 4ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com