Cevap için sağ ol. Peki ghosting ve blur olmuyor değil mi monitörde, tepki süresi iyi değil mi?Sorunsuz çalışıyor.
Cevap için sağ ol. Peki ghosting ve blur olmuyor değil mi monitörde, tepki süresi iyi değil mi?
Sorunsuz çalışıyor.
Sorun yaşamadım bende gysnc ile birlikte kullanıyorum.Bu monitörü kullanan veya bilen biri varsa G-Sync'de nasıl iş çıkarıyor, bilen var mı? Normalde Freesync ama yazılım ile G-Sync performansı iyiyse almayı düşünüyorum.
Almam için önerdiğin bir yer var mı? İnternetten alırım büyük ihtimal o şekilde fiyatları genellikle daha uygun oluyor diye. Bir de color banding sorunu var diyorlar doğru mu?MSI'ın en kral monitörü. Piyasanın da bence... Çok uzun araştırdım da aldım. Ancak aman dikkat et panelinde sorun çıkabilliyor, malum Samsung kullanıyor MSI'da. Almadan ölü pixel var mı diye kontrol et. G-SYNC sorunsuz çalışıyor (DP kabloyla)
Color banding sorunu var ama bu her monitörde olan bir durum sanki. 24" kullanırken hiç bu kadar gözüme batmıyordu ama bu monitör 27" olduğu için daha göze batıyor sanki. Bunu farkettikten sonra 24" monitörde de gözüme batmaya başladı. Birazcık monitörün büyük olması ile alakalı olabilir. İkisi de 8 bit derinliğe sahip monitör. 10 bit olsa mükemmel olurmuş. Oyun oynarken banding ile karşılaşmadım ama film veya bir video izlerken siyahlarda çok belirgin oluyor.Almam için önerdiğin bir yer var mı? İnternetten alırım büyük ihtimal o şekilde fiyatları genellikle daha uygun oluyor diye. Bir de color banding sorunu var diyorlar doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.