Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mart 2019 #1 Arkadaşlar ürünü birkaç saat önce aldım. Ekranda 1 piksel sürekli şekilde beyaz yanıyor. Eski monitörüm de yanımda değil. Yarın tekrar Vatan'a götürürsem hemen yenisini verirler mi? Bilgisayara ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar ürünü birkaç saat önce aldım. Ekranda 1 piksel sürekli şekilde beyaz yanıyor. Eski monitörüm de yanımda değil. Yarın tekrar Vatan'a götürürsem hemen yenisini verirler mi? Bilgisayara ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 17 Mart 2019 #2 Keşke orda bir kontrol ettirseydiniz. Vatan'a kalmış, garantiye gidicek demezlerse değişebilirler. Artı 0 Eksi
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mart 2019 #3 Silinen üye dedi: Keşke orda bir denetseydiniz. Vatan'a kalmış, garantiye gidicek demezlerse değişebilirler. Genişletmek için tıkla... Orada ürünü açtık, ancak çalıştırmadık. Acaba bana bozuk ürünü mü kakaladılar? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Keşke orda bir denetseydiniz. Vatan'a kalmış, garantiye gidicek demezlerse değişebilirler. Genişletmek için tıkla... Orada ürünü açtık, ancak çalıştırmadık. Acaba bana bozuk ürünü mü kakaladılar?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 17 Mart 2019 #4 Yapmışlardır veya yapmamışlardır diyemem. Sabah erkenden uğrayın mağazaya. Artı 0 Eksi
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 17 Mart 2019 #5 İade veya arızalı ürün olabilir. Götürün değişimini yada iadesini isteyin. Artı 0 Eksi
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mart 2019 #6 117084 dedi: İade veya arızalı ürün olabilir. Götürün değişimini yada iadesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Umarım 20 gün serviste bekletmezler. Ne zaman bir şey alsam bozuk çıkıyor Artı 0 Eksi
117084 dedi: İade veya arızalı ürün olabilir. Götürün değişimini yada iadesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Umarım 20 gün serviste bekletmezler. Ne zaman bir şey alsam bozuk çıkıyor
Caulfield Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 864 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2019 #7 Dangdro dedi: Umarım 20 gün serviste bekletmezler. Ne zaman bir şey alsam bozuk çıkıyor Genişletmek için tıkla... Senin mi benim mi kardeşim. 3 hafta içinde 2. monitörümü iade edeceğim ölü pikselden ötürü. Vallahi gına geldi artık bu şanssızlıktanç Artı 0 Eksi
Dangdro dedi: Umarım 20 gün serviste bekletmezler. Ne zaman bir şey alsam bozuk çıkıyor Genişletmek için tıkla... Senin mi benim mi kardeşim. 3 hafta içinde 2. monitörümü iade edeceğim ölü pikselden ötürü. Vallahi gına geldi artık bu şanssızlıktanç
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mart 2019 #8 Caulfield dedi: Senin mi benim mi kardeşim. 3 hafta içinde 2. monitörümü iade edeceğim ölü pikselden ötürü. Vallahi gına geldi artık bu şanssızlıktanç Genişletmek için tıkla... Hangi marka ve nereden aldın? Aman Vatan deme! Artı 0 Eksi
Caulfield dedi: Senin mi benim mi kardeşim. 3 hafta içinde 2. monitörümü iade edeceğim ölü pikselden ötürü. Vallahi gına geldi artık bu şanssızlıktanç Genişletmek için tıkla... Hangi marka ve nereden aldın? Aman Vatan deme!
Caulfield Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 864 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2019 #9 Dangdro dedi: Hangi marka ve nereden aldın? Aman Vatan deme! Genişletmek için tıkla... Yok Hepsiburada'dan aldım. ViewSonic ve Samsung. Artı 0 Eksi
Dangdro dedi: Hangi marka ve nereden aldın? Aman Vatan deme! Genişletmek için tıkla... Yok Hepsiburada'dan aldım. ViewSonic ve Samsung.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mart 2019 #10 Caulfield dedi: Yok Hepsiburada'dan aldım. ViewSonic ve Samsung. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da en azından hemen iade edebiliyorsun, bakalım Vatan ne diyecek. Artı 0 Eksi
Caulfield dedi: Yok Hepsiburada'dan aldım. ViewSonic ve Samsung. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da en azından hemen iade edebiliyorsun, bakalım Vatan ne diyecek.