MSI Optix MPG27CQ Ölü Piksel Sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar ürünü birkaç saat önce aldım. Ekranda 1 piksel sürekli şekilde beyaz yanıyor. Eski monitörüm de yanımda değil. Yarın tekrar Vatan'a götürürsem hemen yenisini verirler mi? Bilgisayara ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim.

Firmalar genellikle 2-3 piksele kadar kabul edilebilir şekilde değerlendiriyorlar ölü pikseli diye biliyorum. Parasını ödediğim malın hatasının, kabul edilebilirliğine firma neden karar verir orası ayrı tartışma konusu.
Vatan satış sonra desteği bir çok özelliğinde olduğu gibi berbattır umarım çözüm odaklı olurlar.
Alırken ölü piksel için test yapmadıklarını belirtin, ben böyle bir sorunun olabileceğini bilseydim talep ederdim ama bilmiyordum şeklinde topu onlara atmaya çalışın. Tabi bu durum yardımcı olmaya çalışmadıklarını anladığınızda geçerli, yoksa çirkinleşebilirler, yaparlar.

Uğraşmak istemezseniz, değişim falan da yapmayacaklar gibi duruyorsa iade edin gitsin. Çok lazım diyorsanız bilgisayarı televizyona falan bağlarsınız. (=

Sanırım durum şöyle;

Uğraşmak istemezseniz, değişim falan da yapmayacaklar gibi duruyorsa iade edin gitsin. Çok lazım diyorsanız bilgisayarı televizyona falan bağlarsınız. (=
Nasıl anlamadım. Ürünü hatasını söylemeden mi iade edeyim.

İfadeler: MuX
Bu durumu Vatan ile görüşmeden kesin bir çözümü yok maalesef. En nihayetinde 3200 TL ödemişsiniz ben bu ürünü bu şekilde kabul etmiyorum diyeceksiniz ve insaflarına kalacaksınız.

MSI da oluyor mu böyle şeyler?
Ne de olsa James donkey gibi dandik değildi dimi?
Çok şaşırdım.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…