MSI Optix MPG27CQ Ölü Piksel Sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar ürünü birkaç saat önce aldım. Ekranda 1 piksel sürekli şekilde beyaz yanıyor. Eski monitörüm de yanımda değil. Yarın tekrar Vatan'a götürürsem hemen yenisini verirler mi? Bilgisayara ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim.

Ben daha önce başvurmasam da birçok kişi en nihayetinde Hakem Heyeti ile sorunlarını çözüyor diye biliyorum.
Karamsarlığa kapılmayın, yarın şansınızı Vatan ile deneyin, alımı gerçekleştirdiğiniz satıcıyı bulun. Bu ürünü bana sattın ama ölü piksel sorunu var ve burada bu şekilde bir test yapmadınız şeklinde sistem et.
Ölü piksel sayısı gibi detaylara girmeye başlarsa, tek vazifesi görüntü aktarmak olan 3200 TL lik bir donanımda ben 1 pikseli de kabul etmiyorum, firmanın kaç pikseli kabul ediyor olması önemli değil ödemeyi ben yaptım onlar değil şeklinde hafiften çıkışırsınız.
Dediğim gibi çirkinleşmeye başlar ve hiçbir şekilde yardımcı olmayacaklarını hissettiğiniz zamanda müdürle görüşmek isteyip oda çözüm olmazsa peki o zaman hakem heyeti ile çözeriz diyerek de çıkarsınız.
Bu söylediklerim benim yapacağım şeyler, en nihayetinde ürünün elimde patlayabileceğini göze alarak yavaş yavaş çitayı yükseltebilirim siz yapmayabilirsiniz.
Belkide bunların hiçbirine gerek kalmaksızın muhatap olduğunuz eleman yardımcı olacaktır.

Arkadaşlar, ürünü aldıktan sonra, ertesi gün Vatan'a gittim. Müdürle görüştüm. Müdür bey MSI ile görüşeceğini elinden gelirse yeni ürün vereceklerini söyledi. 2 saat sonra geri dönüş aldık. Yeni ürün verdiler. Onu mağazada açtık ve onda da aynı problem vardı. Ertesi güne yeni ürün getireceklerini söylediler. Pazartesi ürün geldi, biz bugün alabildik. Şu an bu yazıyı yeni monitörümle yazıyorum. Nurullah Bey'e ve Vatan'a teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…