Daha fazla  

- Meslek
- Öğrenci
İyi akşamlar. MSI Prestige X570 Creation anakart almayı düşünüyordum fakat değişik bir durumla karşılaştım.
Bir internet sitesini incelerken anakartın arkasında 12 adet 10 Gbps USB portu bulunduğu yazıyordu ve sitedeki bu görsel bunu doğrular nitelikteydi.

www.anandtech.com

www.anandtech.com

Fakat MSI'ın sitesinde ve anakartın MSI'ın sitesinden indirdiğim kılavuzunda toplamda sadece 3 adet 10 Gbps USB olduğu yazıyor.
İkinci görseldeki anakartta ise şekillerden iki tanesi "SS 10" değil.

www.msi.com

www.msi.com

Kılavuz:

Yani eğer bu anakartı alırsam sadece 3 tane mi 10 Gbps USB portum olacak? Peki neden böyle?

Bir internet sitesini incelerken anakartın arkasında 12 adet 10 Gbps USB portu bulunduğu yazıyordu ve sitedeki bu görsel bunu doğrular nitelikteydi.
AnandTech Forums: Technology, Hardware, Software, and Deals
Seeking answers? Join the AnandTech community: where nearly half-a-million members share solutions and discuss the latest tech.
				 www.anandtech.com

www.anandtech.com
				Fakat MSI'ın sitesinde ve anakartın MSI'ın sitesinden indirdiğim kılavuzunda toplamda sadece 3 adet 10 Gbps USB olduğu yazıyor.
İkinci görseldeki anakartta ise şekillerden iki tanesi "SS 10" değil.

PRESTIGE X570 CREATION | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 X570 EATX creator motherboard, lightning PCIe 4.0, four lightning M.2, 10G super LAN, Frozr heatsink, WiFi 6, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, M.2 heatsink, excellent overclocking, pre-install I/O, extended heatsink and heat-pipe, MSI PRESTIGE
				 www.msi.com

www.msi.com
				Kılavuz:
Yani eğer bu anakartı alırsam sadece 3 tane mi 10 Gbps USB portum olacak? Peki neden böyle?

Son düzenleyen: Moderatör: