MSI Prestige X570 Creation anakartlar birbirlerinden farklı mı?

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar. MSI Prestige X570 Creation anakart almayı düşünüyordum fakat değişik bir durumla karşılaştım.
Bir internet sitesini incelerken anakartın arkasında 12 adet 10 Gbps USB portu bulunduğu yazıyordu ve sitedeki bu görsel bunu doğrular nitelikteydi.

IMG_20190526_112357_575px.jpg

Fakat MSI'ın sitesinde ve anakartın MSI'ın sitesinden indirdiğim kılavuzunda toplamda sadece 3 adet 10 Gbps USB olduğu yazıyor.
İkinci görseldeki anakartta ise şekillerden iki tanesi "SS 10" değil.

Ekran Alıntısı.PNG

Kılavuz:
Ekran Alıntısı2.PNG

Yani eğer bu anakartı alırsam sadece 3 tane mi 10 Gbps USB portum olacak? Peki neden böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anakartta 3 tane usb 3.2 gen 2 portu var 10gbps olan. (2 tanesi type a, bir tanesi type c). 12 tane usb 3.2 gen 1 var (8 tanesi anakartın arkasında gösterdiğin 4+4 usb ler, diğer 4 ü de anakarta bağlanıp üst panellere deki maksimum portlar). 6 tanede usb 2.0 portu var. (2 tanesi gene arka paneldeki es üstteki portlar kalan 4 taneside anakarta bağlanıp üst panelde olabilcek portlardır.

Bu anakartta 3 tane usb 3.2 gen 2 portu var 10gbps olan. (2 tanesi type a, bir tanesi type c). 12 tane usb 3.2 gen 1 var (8 tanesi anakartın arkasında gösterdiğin 4+4 usb ler, diğer 4 ü de anakarta bağlanıp üst panellere deki maksimum portlar). 6 tanede usb 2.0 portu var. (2 tanesi gene arka paneldeki es üstteki portlar kalan 4 taneside anakarta bağlanıp üst panelde olabilcek portlardır.
Ama bazı sitelerde ve videodakilerde arka tarafın hemen hemen hepsi Gen 2 fakat şu an satışta olan anakartlarda dediğiniz gibi. Herhalde bu durumda yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı