MSI Pro B650-P Wi-Fi için 2 TB M.2 SSD onerisi

Kzyn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire nitro vapor-x 7900xtx ryzen 7 7800x3d msi pro b650-p wi-fi deepcool px1000G g.skill z5 6000mhz CL32 msi mpg gungnir 300r airflow arctic liquid freezer II 360mm
Herkese iyi sosyaller M.2 SSD tavsiyesi alabilir miyim? 2 TB olursa sevinirim.

Ben bu 2 modeli buldum önerebileceğiniz başka var midir? Teşekkür ederim. Bütçe olarak bu fiyatlarda olursa sevinirim.

Merhaba,

Seçtiklerin şu an F/P ürünleri zaten. Ancak satın alırken yetkili satıcıları tercih etmeye çalışın.

Bu satıcıdaki ürün neredeyse K3000 ile aynı fiyata, o nedenle bunu seçmeni tavsiye ederim:
Fury Renegade modeli KC3000'den biraz daha iyi.

Bu da aynısının soğutucu blok olan modeli:

Performansdan ödün vererek ve bütçeyi uygun tutarak bu ürünü de tercih edebilirsin:
Ürün Gen3 destekli olsa da anakartına uyumlu. Alternatif olarak ekliyorum tercih senin.

@Techmo mesajınızı yeni gördüm yardımınız için teşekkür ederim. Önerdiğiniz soğutucu modeli alsam olur değil mi?

@Techmo mesajınızı yeni gördüm yardımınız için teşekkür ederim. Önerdiğiniz soğutucu modeli alsam olur değil mi?
Rica ederim, eğer bütçenize uygunsa alabilirsiniz tabiiki. Anakartın alt kısmında bulunan M.2 yuvasında soğutucu blok yok zaten, direkt olarak takabilirsiniz. Üst kısımdaki kendinden soğutucu bloklu olan M.2 yuvasının dolu olduğunu varsayıyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı