MSI Pro-VDH B350 PLUS görüntü vermemesi

IsmailcanK

Centipat
Öncelikle iyi günler. Bilgisayarım da görüntü sorunu olmuştu ve kaliteli bir bilgisayarcıya gidip arıza tespit istemiştim anakartın görüntü vermediği ortaya çıktı elimdeki anakart MSI Pro-VDH B350 PLUS. Evde anakartın görüntü vermesini herhangi bir yolla sağlayamaz mıyım veya İstanbul Anadolu tarafinda servisi var mı bilgisayarı İtopya'dan toplamıştım onlara götürsem garantisiyle ilgilenirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcılar artık pek güven vermiyor. Sistem parçalarınız nedir? Belki de basit bir cevabı vardır.

AMD Ryzen 5 2600
RX580 Armor
Corsair 8 GB 3000MHz RAM 2X(toplam 16 GB)
Corsair Force M300 SSD.
Bir de 1TB harddisk pek önemli değil sorun şu çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu uzay yönetimi denedim tüm parçaları sökerek anakarttan görüntü alayım falan yine olmadi bilgisayarci da anakart arızalı dedi 6-7K bilgisayarı mahalle bilgisayarcisina götürücek değilim kaliteli bir yere götürdüm ve böyle sonuç çıkardılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı