MSI PULSE 15 B13VGK-440TR iyi mi?

xSaudade

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI PULSE 15 B13VGK-440TR laptopu sipariş ettim. Geldiğinde burada deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım fakat sizlerin de ürünle ilgili yorumlarını olumlu/olumsuz değerlendirmenizi bekliyorum.

Ege bey aslında fiyat olarak dediğiniz gibi bu rakamları vermek çok mantıklı değil gibi laptop için Monster, GameGaraj gibi diğer markaları da inceledim. Birçok yorum okudum hemen hemen birçoğunda ısınma sorunu yaşayanlar çok fazla buna bağlı olarak FPS düşme şikayetleri tabiri caizse tost makinesi bile yazanlar olmuş yorumlara, bunun dışında RTX 4080 mevcutta yine MSI başta olmak üzere HP ve ASUS markasında mevcut MSI 4080'ler 95 bin TL gibi rakamlardan başlıyor HP'yi hiç düşünmedim bile ASUS ROG STRIX G16 G614jz modeli ise 70.149, 00 TL'ye tek bir sitede satışı mevcut RTX 4080 olmasının dışında çok ciddi bir fiyat farkı var 12 bin TL gibi açıkçası çok mantıklı gelmedi. 3 boyutlu tasarım ile uğraşıyorum Solid, AutoCAD, Catia gibi tasarım programlarını ve bunun yanında Gaming için de yeterli olur diye düşündüm.

12 binden daha az fiyat farkına satılanları var hocam.

12 binden daha az fiyat farkına satılanları var hocam.
Site ne kadar güvenilir emin olamadım. Bir de şunu söylemeyi unuttum. Bu modelde numlock kısmı yok harici numlockta almak istemedim. Tek çekindiğim konu şuan gelecek olan msi laptopta ghosting, ölü pixel, dar boğaz, gibi çeşitli üretim sorunları ile karşılaşamamak olacak. Umarım msi bu konuda beni üzmez bir önceki laptopumda msi 10 yılı aşkın kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Site ne kadar güvenilir emin olamadım. Bir de şunu söylemeyi unuttum. Bu modelde numlock kısmı yok harici numlockta almak istemedim. Tek çekindiğim konu şuan gelecek olan msi laptopta ghosting, ölü pixel, dar boğaz, gibi çeşitli üretim sorunları ile karşılaşamamak olacak. Umarım msi bu konuda beni üzmez bir önceki laptopumda msi 10 yılı aşkın kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Site güvenilir.

Hocam ben de almayı düşünüyorum artısı eksisi biraz anlatabilir misin
işlemci frekansı 3.70ghz diyor ama 2.80 den filan başlıyor epey incelemesinden bakınca üst limit olarak bu arada maksimum 5 ghz ye ulaşabiliniyor sıkıntı yok. Belki bios güncellenmesi gerekiyor olabilir onla alakalı olabilir yani, bunun haricinde ramlar var 4800 mhz değil sadece bu iki şey birbirini karşılamıyordu belki bios güncellemesinden kaynaklı olabiliyor diye bir yazı görmüştüm henüz yapmadım ama şunu diyebilirim genel anlamda laptop çok güzel hızı olsun görüntüsü olsun herşeyiyle tatmin edici pişman olmazsın diye düşünüyorum hocam. Ben memnunum 2 aydır kullanıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı