MSI Pulse 16 AI alınır mı?

phycan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
MSI Pulse 16 AI almayı düşünüyorum. İnternette birkaç modelini gördüm ve 16 GB RAM ile 32 GB RAM arasında kararsız kaldım. Arada 4/5 k fiyat farkı var değer mi sizce? Ve laptopu kullanan var mı nasıl kronik sorunları var mı ya da tavsiye ediyor musunuz?

Bütçeniz ne kadar hocam?

Lenovo tercih etmiyorum hocam. MSI'da ise şu iki bilgisayar kafamı kurcalıyor.

PULSE 16 AI C1VFKG-093XTR​

• İşlemci: Intel® Core™ Ultra 7 155H (24M Cache, up to 4.80 GHz)
  • İşletim Sistemi: FreeDOS
  • Ekran: 16" 16:10 FHD+(1920 x 1200), 144Hz
  • Chipset: Integrated SoC
  • Ekran Kartı: RTX4060, GDDR6 8GB
  • Ekran Kartı Watt Değeri: 115W+25W (Dynamic Boost ile)
  • Hafıza: DDR V 32GB (16GB*2, 5600MHz)
  • Hafıza yuvası: 2 Slot
  • Maksimum Hafıza: Max 96GB
  • Depolama Kapasitesi: 1TB NVMe SSD
  • Depolama Seçenekleri: 2x M.2 SSD slot (NVMe PCIe Gen4)
  • Ön Kamera: HD type (30fps@720p)
  • Klavye: 24-Zone RGB Gaming Keyboard with Copilot Key
  • Pil: 4-Cells, 90 Whr
  • Güç Adaptörü: 240W
  • Boyutlar: 359 x 266.4 x 21.8-27.9 mm
  • Ağırlık: 2.5 kg

Msi pulse 16 ai 2

İkisi arasında 4K fiyat farkı var.

Son düzenleme:
Almayın, anakartı yanıyor.

MSI Pulse 16 AI birkaç gündür bende, çok memnunum, tek eksiği 45 nts ekran olması.

Hocam AMD de sıkıntı yok, Intel işlemcili modeller de var.

Almayın, anakartı yanıyor.

MSI Pulse 16 AI birkaç gündür bende, çok memnunum, tek eksiği 45 nts ekran olması.

Hocam peki sizdeki hangi model ve nasıl memnun musunuz? Oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz? Bir de sizin ürününüz TN ekran mı IPS ekran mı?

Hocam AMD de sıkıntı yok, Intel işlemcili modeller de var.
Öyle bir şey yok, daha az karşılaşılıyor ancak AMD modellerde de bu sorun devam ediyor.

Hocam peki sizdeki hangi model ve nasıl memnun musunuz? Oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz? Bir de sizin ürününüz TN ekran mı IPS ekran mı?
Ips olması lazım hocam, ekran hakkında tam bilgim yok. Fps problemi çekmiyorum, zaten kardeşime aldım sıcaklık değerleri vs gayet iyi laptopta o konuda bir sorun yok.

IPS olması lazım hocam, ekran hakkında tam bilgim yok. FPS problemi çekmiyorum, zaten kardeşime aldım sıcaklık değerleri vs gayet iyi laptopta o konuda bir sorun yok.

Hocam 093xtr ile 212xtrnin farkı ne bilgin var mı? RAM'leri aynı zaten ama birebir aynıysa neden sonradan 212 diye değiştirsinler onu merak ediyorum. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…