MSI Pulse 16 AI alınır mı?

Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, kendi fiyat bandındaki çoğu cihazdan daha iyi soğutmaya ve kaliteye sahip. Tercih konu sahibine bağlı, %45 NTSC veya son zamanlarda anakart yanma sorunlarıyla karşılaşılan cihazlar almak yerine bu cihazı almak daha mantıklı. Diğer cihazlara göre tek eksiği yazılım desteği diyebiliriz.
45 ntsc direkt deneyimlemiş biri olarak ölüm değil, evet kasa kalitesi anlamında haberim var ve dediğim gibi MSİ ile aynı fabrikadan çıkıyor. Dediğiniz işlemci farkına gelirsek 155h ile uçurum bir fark olduğunu sanmıyorum.

45 ntsc direkt deneyimlemiş biri olarak ölüm değil, evet kasa kalitesi anlamında haberim var ve dediğim gibi MSİ ile aynı fabrikadan çıkıyor. Dediğiniz işlemci farkına gelirsek 155h ile uçurum bir fark olduğunu sanmıyorum.
MSI üretim kasa kullanmıyor Slayer R9T. Tongfang üretim kasa kullanıyor. Oyun performansında büyük bir fark yaratıyor, test videoları veya Passmark, Geekbench performansına bakarak hangisinin daha iyi olduğuna ve farka bakabilirsiniz. Uçurum bir fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı