MSI Pulse 16 AI alınır mı?

Hocam peki sizdeki hangi model ve nasıl memnun musunuz? Oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz? Bir de sizin ürününüz TN ekran mı IPS ekran mı?

Anlıyorum hocam ama her marka modelinde bazı sorunlar var ama servis ve tamir konusunda destek alabilirler bir şey olduğu zaman.

Anlıyorum hocam ama her marka modelinde bazı sorunlar var ama servis ve tamir konusunda destek alabilirler bir şey olduğu zaman.
Kronik problemleri olan ürünleri önermekten kaçınmlayıız.

Hocam 093xtr ile 212xtrnin farkı ne bilgin var mı? RAM'leri aynı zaten ama birebir aynıysa neden sonradan 212 diye değiştirsinler onu merak ediyorum. Teşekkürler.
Bariz bir fark yoktu hocam

Kronik problemleri olan ürünleri önermekten kaçınmlayıız.

Bariz bir fark yoktu hocam

Hocam ona bakarsak HP Victus, HP Omen, Lenovo LOQ, ASUS TUF, Monster, Excalibur gibi marka modellerinde sıkıntılar var. Önemli olan, marka kendisi arkasında olmalı teknik servis ve destek olarak. Son yıllarda çıkan 'GameGaraj' ve 'Erazer' modelleri önermiyorum şahsen. Nereden bileceksiniz sıkıntılı olmadıklarını? Bir gün belki bu modellerde de sıkıntı çıkacak.

Atılan tüm cihazlardan daha iyi bir seçenek olur.

Hocam AMD de sıkıntı yok, Intel işlemcili modeller de var.
AMD modellerde de sorunlar görülmeye başlandı. Diğer forumdan link atmak yasak olmasaydı Türkiye'de 7435HS modelde anakart sorunu yaşayan kullanıcıları atardım. Bunlar da türlü türlü AMD işlemcili cihazlarda sorun yaşayan kullanıcılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Atılan tüm cihazlardan daha iyi bir seçenek olur.

AMD modellerde de sorunlar görülmeye başlandı. Diğer forumdan link atmak yasak olmasaydı Türkiye'de 7435HS modelde anakart sorunu yaşayan kullanıcıları atardım. Bunlar da türlü türlü AMD işlemcili cihazlarda sorun yaşayan kullanıcılar.

Fiyat farkını siz mi karşılıyorsunuz?

Fiyat farkını siz mi karşılıyorsunuz?
Konu sahibinin ilk sayfada yazdığı mesajı görmediniz herhalde, 45/50 bin bütçem var diye belirtmiş.

Pardon hocam görmemişim, ancak fiyat farkına değer bir performans farkı vereceğini sanmıyorum.
CPU tabanlı oyunlarda ciddi bir performans farkı var. 7435HS veya 155H, 7845HX'in yanından geçemez. 5050 ile 4060 ise neredeyse denk kartlar, MFG gibi teknolojik avantajlarla birlikte daha iyi performans gösterecektir hatta.

CPU tabanlı oyunlarda ciddi bir performans farkı var. 7435HS veya 155H, 7845HX'in yanından geçemez. 5050 ile 4060 ise neredeyse denk kartlar, MFG gibi teknolojik avantajlarla birlikte daha iyi performans gösterecektir hatta.
Benim görüşüm daha kişisel, Gamegaraj ürünlerini ne kadar farklı üreticilere yaptırıyor olsa da, örnek: kasa MSİ, oturmamış olduğunu düşündüğüm için ben alışveriş yapmam, tamamıyla marka algısı diyebiliriz.

Son düzenleme:
Benim görüşüm daha kişisel, Gamegaraj ürünlerini ne kadar farklı üreticilere yaptırıyor olsa da, örnek: kasa MSİ oturmamış olduğunu düşündüğüm için ben alışveriş yapmam, tamamıyla marka algısı diyebiliriz.
Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, kendi fiyat bandındaki çoğu cihazdan daha iyi soğutmaya ve kaliteye sahip. Tercih konu sahibine bağlı, %45 NTSC veya son zamanlarda anakart yanma sorunlarıyla karşılaşılan cihazlar almak yerine bu cihazı almak daha mantıklı. Diğer cihazlara göre tek eksiği yazılım desteği diyebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı