MSI Pulse 16 AI iyi bir laptop mu?

Bütçe
50000
Bir cihazı yorumlamak ve performansını anlamak için kullanmak gerekli değil. Özellikler ve testler ortada zaten, kendin bakabilirsin. Kullandığım cihaza gelirsek 13650HX işlemcili 4060 ekran kartına sahip ROG G16 cihazı kullanıyorum.

Bilmiyorum o fiyat bandında Acer ben olsam kullanmam.

Bir cihazı yorumlamak ve performansını anlamak için kullanmak gerekli değil. Özellikler ve testler ortada zaten, kendin bakabilirsin. Kullandığım cihaza gelirsek 13650HX işlemcili 4060 ekran kartına sahip ROG G16 cihazı kullanıyorum.

O fiyat bandında sizin laptopunuz bence en iyi seçenektir.

Bu değil mi?
4050 ekran kartlı bu. Hayatta alınmaz.

İndirimde suan kacmaz

n11'den MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR U7-155H 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Paneli kötü.

Hocam kullananlar bayağı memnun, bu fiyata gore genel degerlendirme yapinca ilk alinacak laptop bence.

44 bin TL fiyata gore degerlendirme yapiyorum.

Siz hangi laptop atilirsa Acer oneriyorsunuz, Acer gibi kotu marka kimse almaz.

Kullananlar ekrandan panelden memnun cogu, sen alip kullanip memnun olmadiysan o ayri. Netten bakarak mi diyorsun ya da?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullananlar bayağı memnun, bu fiyata gore genel degerlendirme yapinca ilk alinacak laptop bence.

44 bin TL fiyata gore degerlendirme yapiyorum.

Siz hangi laptop atilirsa Acer oneriyorsunuz, Acer gibi kotu marka kimse almaz.

Kullananlar ekrandan panelden memnun cogu, sen alip kullanip memnun olmadiysan o ayri. Netten bakarak mi diyorsun ya da?
Acer mi öneriyorum? En az önerdiğim markalardan biri Acer'dir emin olun. Ayrıca ben genelde tek seferde birden fazla markanın laptopunu atarım tek Acer atmıyorum ki. O cihazı alanların çoğu %45 NTSC panel olduğunu bilmiyor, ayrıyeten ekran kalitesini eleştirip 5 yıldız veren kullanıcılar çok gördüm o cihazda. Kesinlikle alınmaz demiyorum fakat çok daha iyi seçenekler varken tercih edilmez. %100 sRGB veya %100 DCI-P3 renk gamutuna sahip cihazlar varken ben neden sırf malzeme kalitesi bir tık daha iyi olsun diye renkleri çok daha solgun ve gri veren %45 NTSC paneli tercih ediyim ki? Sırf bu cihazı alacaksın diye kendini avutuyorsun.

Hocam bence kotulediginiz kadar kotu degildir 43 44 bine varsa 16 once kaliteli sogutme kaliteli bir marka varsa soyleyin ben fiyata gore diyorum bunu aldik diyelim is gormucek kadar kotu degildir bazi incelemelerde yorumlarda ekranda super diyenlerde gördüm siz daha iyi cihazla fiyati yuksek cihazla bakarsaniz tabiki tatmin etmeyebilirsin 43 44 bine varsa atin ayni kalitede ozellikle bakayim hocam

Hocam bence kotulediginiz kadar kotu degildir 43 44 bine varsa 16 once kaliteli sogutme kaliteli bir marka varsa soyleyin ben fiyata gore diyorum bunu aldik diyelim is gormucek kadar kotu degildir bazi incelemelerde yorumlarda ekranda super diyenlerde gördüm siz daha iyi cihazla fiyati yuksek cihazla bakarsaniz tabiki tatmin etmeyebilirsin 43 44 bine varsa atin ayni kalitede ozellikle bakayim hocam
Herşey kasa kalitesi değil ki? Pulse cihazın da ahım şahım bir kalitesi yok ayrıyeten. LOQ 4070 7435HS, LOQ 4060 13650HX veya Nitro 16 8845HS 4060 gibi seçenekler varken bu cihaz alınmaz. MSI meraklısıysan al geç daha iyisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı