MSI Pulse 16 AI nasıldır?

Bütçe
45k - 50k

Maalesef net bir bilgi yok. Asiri fazla bilgi kirliligi var cihaz hakkinda. Yinede kullanici donusleri %45 NTSC oldugu yonunde.

Tamamdır hocam.
Maalesef net bir bilgi yok. Asiri fazla bilgi kirliligi var cihaz hakkinda. Yinede kullanici donusleri %45 NTSC oldugu yonunde.
Tamamdır hocam.

Yeni bir konu açmadan buradan muhtemelen son sorumu sormak istiyorum. 093xtr ve 212xtr modellerinin farkı ne? 32 GB istiyorum ama hangisini almalıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Tamamdır hocam.

Tamamdır hocam.

Yeni bir konu açmadan buradan muhtemelen son sorumu sormak istiyorum. 093xtr ve 212xtr modellerinin farkı ne? 32 GB istiyorum ama hangisini almalıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam aldınız mı? Aldıysanız şu bilgi kirliliğini azaltmaya yardım eder misiniz?

Hocam almadım ama iki üç gün içinde artık sipariş edeceğim 212xtr modelini. Farkını hala çözemedim sadece 212 en yeni piyasaya sunulan başka da bilgi yok.
Büyük ihtimal sadece paneller değişecek, cihaz zaten sizi üzmeyecek.

Siz şuan hangi modeli almayı düşünüyorsunuz ?

Büyük ihtimal sadece paneller değişecek, cihaz zaten sizi üzmeyecek.

Siz şu an hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?

Cihazın üzmeyeceğini anlamış oldum. Beni bu kadar süre bekleten ekranın 45 NTSC olması. Ya 212xtr modelini alacağım ya da 17 AI 083xtr modelini. 17 AI 083xtr modeli galiba 100 dCi p3.

Son düzenleme:

Ellerine sağlık hocam. Bayağı iyi.

Güncelleme:

MSI Pulse bakanlar için bir ek bilgi:

Pulse 17 AI renk gamutu bu şekilde. Alırken 16 AI'ı satan mağazayı (GPN) araştırıp pek olumlu bakılmadığı için 2-3K daha koyup satıcısı Hepsiburada olan 17 AI 083xtr modelini paneli ne olursa olsun artık diye aldım ve sonuç 100% sRGB çıktı. Ölü piksel vb. sıkıntılarla da karşılaşmadım. Çok memnunum.

Panel bilgisi de şu şekilde:

Hocam mimarlık okuyacağım ve bende bunu almayı düşünüyorum keşke başka bir bilgisayar alsaydım dediğiniz oldumu aşşağıdaki 3 bilgisayar sizinkide dahil arada kaldım açıkçası bütçe max 40 45

Hocam keşke almasaydım demem için şu an bir sebep yok iyi ki almışım. Cihaz gayet iyi. Şu ana kadar tek canımı sıkan fan sesinin maksimum ayarı (bayağı sesli) oldu ki oyun falan oynarken gerekli ayarlamaları yaptığında bir oyun bilgisayarının fanları yük altında nasıl ses vermesi gerekiyorsa onu veriyor yani sıkıntı mıkıntı kalmıyor ve üstelik pil ömrü için ayarlamalar yapınca da diğer Gaming laptoplara kıyasla daha uzun ekran süresi alabiliyorsun (ben test etmedim, duyum 5 ila 7 saat). Dell hakkında çoğunluk önermediği için araştırma yapma gereği duymadım direkt eledim. Victus R0 ve S0 serilerinde Hall sensör sorunu var, diğer modeller hakkında bilgim olmadığı için tavsiye veremeyeceğim. Kısacası Dell ve Victus'tan uzaklaşmanı öneririm (ama Victus sorunu olmasa güzel cihaz). MSI Pulse 16 AI tek sıkıntısı renk gamutu 45% NTSC. Yani renkler daha soluk. Sıkıntı etmiceksen bunların arasından direkt onu al geç ama dersen ki ekranı da kaliteli olsun, başka bilgisayarlara da bak paran boşa gitmesin. Ama bütçe çıkarsa veya indirimde falan yakalarsan 17 AI kaçırma derim ekranı 100% sRGB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…