MSI Pulse 16 alınır mı?

• Konuyu başlatan gup
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.147
Bütçe
53-54 bin

gup

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun oynamak için ve ilerleyen süreçte üniversitede kullanabilmek için bir laptop almayı düşünüyorum. Max çıkabileceğim bütçe 53-54 bin TL bandında.

Karşıma MSI Pulse modeli çıktı ama kararsız kaldım. Marka takıntılısı diyebilirsiniz ama bütçemle ya ASUS'ya MSI bir laptop tercih etmek istiyorum.

Sizce bu bütçeyle bu iki markadan hangi laptopu tercih etmeliyim ve bu MSI Pulse modeli alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, oyun oynamak için ve ilerleyen süreçte üniversitede kullanabilmek için bir laptop almayı düşünüyorum. Max çıkabileceğim bütçe 53-54 bin TL bandında.

Karşıma MSI Pulse modeli çıktı ama kararsız kaldım. Marka takıntılısı diyebilirsiniz ama bütçemle ya ASUS'ya MSI bir laptop tercih etmek istiyorum.

Sizce bu bütçeyle bu iki markadan hangi laptopu tercih etmeliyim ve bu MSI Pulse modeli alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

@YüzbaşıJohnPrice

MSI Sword kasa kullanıyor ve MSI'ın sürücülerine sahip, yazılımdan yana sıkıntı yok. Bildiğiniz MSI logosu yerine GameGaraj logosunu koymuşlar, tasarımdan da anlarsınız zaten. QHD+, IPS, 240Hz ve %100 DCI-P3 panele sahip, dehşet bir paneli var diyebiliriz. 140W 4060 ekran kartı ve 14700HX gibi bir canavar işlemciye sahip. Soğutma performansı güzel ve kasa kalitesi de sert plastik olmasına rağmen gayet iyi. MSI sayılır bu model, sırf MSI logosu olacak diye ekstra 10-15 bin TL fazla vermeye gerek yok. Alıp geçin derim. İstemiyorum diyorsanız;

Bunu alıp üstüne kendiniz RAM takviyesi yapın, daha uyguna gelir.

Bu da bir seçenek. İsmini duyurmuş bir markadır (ASUS, MSI gibi). Üst seviye kasa kalitesine sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı