i5 12400F ve RTX 4060 sistem GTA 6 kaldırır mı?

Yani şimdi mesela ne olması gerekiyor sistemin neyi eksik evet 8 GB olması kötü ne yapmam gerek neyi değiştirebilirim sizce veya ne yükseltebilirim her şey DDR4 neredeyse H610me MSI Pro DDR4 anakart RAM'lar da 32 GB hani bana 70 80 FPS'lerde oynatır mı oyunu yüksekte atıyorum PC mavi ekran verip kapanır mı hani bunu kimse bilemez saçma soru ama tahminlerinizi merak ediyorum.
Mavi ekran almazsın. Sektörün tekel konumundaki bir oyun şirketinden bahsediyoruz; geliştirdikleri teknoloji ve üretim kalitesi pek çok firmanın önünde. Hatta en iyisi desek yalan olmaz.

Eğer erteleme yapmasalardı oyun ilk aşamada konsollarda çalışacaktı. Optimizasyonun makul seviyede olduğunu varsayarsak, konsollar bu oyunu 30–60 FPS arasında çalıştırırdı. Grafiklerin nasıl olacağını da görürdük. (GTA 6 fragmanlarının PS5 Pro üzerinden kaydedildiğini biliyorum.)

PS5 Pro’daki GPU, optimizasyonu hesaba katmadan konuşursak RTX 2080 ile RTX 3060 Ti bandında performans veriyor.

Yani.. RTX 4060, oyunu çalıştırır; fakat donanım çeşitliliği nedeniyle PC tarafında optimizasyon çok daha fazla efor ister. Bu konu tamamen Rockstar’ın işine bağlı. Ticari ve pazarlama anlaşmalarına göre, oyunun yalnızca yeni nesil ekran kartlarında iyi çalışmasını hedefleyebilir veya maksimum ayarlarda performansı sınırlayabilir. Eğer doğru optimizasyon yapılmazsa 4060’ın bile yetersiz kalma ihtimali var; bu durum oyunun PC sürümünde ciddi negatif eleştirilere yol açabilir..

Öyle bir oyun ki, tüm sektörü etkiliyor.. Nerdeyse tüm dünya görecek, duyacak ve oynayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı