MSI Pulse 17 AI vs ASUS ROG STRIX G17

Bütçe
En fazla 75.000 lira.

iElithix

Picopat
Daha fazla  
Uzun süredir kendi bütçeme uygun bir dizüstü bilgisayar bakıyorum. Amacım oyun oynamak ve tasarım yapmak. En son şu iki bilgisayarı almak arasında kaldım:

MSI Pulse 17 AI
ASUS ROG STRİX G17

Normalde ASUS ROG STRIX G17 alacaktım ama özelliklede sikayetvar.com sitesindeki yorumlarını gördükten sonra terkrardan düşünmeye başladım. Mavi ekran hatasıyla karşılaşan ve parasını kaybeden çok insan varmış. MSI Pulse 17 AI hakkında ise herhangi bir şikayet bulamadım. Sizce hangi dizüstü bilgisayarı almalıyım?

Hocam arkadaşın galiba işlemci gücüne ihtiyacı var. 4070 almak mantıksız.

Amacım oyun oynamak ve tasarım yapmak demiş? Özel olarak işlemcim çok güçlü olsun dememiş.

Attığınız ürünlerin 2sine bakmıştım. Fiyat için malzemeden kısma var ve YouTube'da video'larıa baktığımda oyun sırasında 95 dereceleri aştığını görmüştüm.

Malzemeden kısma yok. Omen model fiyatına göre sağlam kasası var. Slayer model MSI Sword kasa kullanıyor aşırı ısınan bir model değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel Core yerine daha çok AMD Ryzen serisini tercih ediyorum. Intel Core, daha iyi çalışmasına rağmen bazen çok ısınabiliyor. GTA 5 gibi kaliteli bir oyun oynayacağımı pek sanmıyorum. Uzun yıllar kullanabileceğim, 17 inç ve üstü büyüklükte bir dizüstü bilgisayar benim için yeter. Ekran kartı konusunda ise RTX 4060 benim için daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı