MSI Pulse 17 alınır mıı?

Arkadaşlar merhaba. Yazılım öğrencisiyim. Arada sırada oyun da oynarım. MSI Pulse 17 modeli çok dikkatimi çekti. Bu paraya almaya değer mi? Başka öneriniz varsa bilmek isterim bu bütçelere.

https://www.hepsiburada.com/msi-pul...r-p-HBCV00003WW1FP?url_src=and-product-detail.

Gereksiz aşırı pahalı. Pulse modellerinin öyle ahım şahım bir kalitesi ve iyi bir soğutması yok, giriş seviyesi. Arkadaşın attığı ROG'u alabilirsiniz.

MSI PULSE 17 AI C1VFKG-037TR ULTRA 7 155H 32GB DDR5 RTX4060 GDDR6 8GB 1TB SSD 17.0 QHD+ 240Hz W11
Bu modeli aldım. Asus Rog Strix 16 modeli ile fiyat aynıydı. Bunu tercih ettim. Siz ne aldınız? Bu zamana kadar kullanım öneriniz ne olur acaba?

Ben üstte bahsedilen rog strix g16 yı tercih ettim genel olarak memnunum sadece Windows 11 den kaynakli mi bilmiyorum ilk kurduğumda gece ışığı otomatik acilinca ben kendim kapatamiyordum tusa basinca bi sey değişmiyordu pc yi yeniden baslatmam gerekiyordu artik öyle sorunla da karşılaşmiyorum . Onun dışında oyunlar,kodlama vs akıyor sizin msi ile deneyiminiz nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı