MysticVezonTR
Megapat
HP Omen danıştığım arkadaşlarım tarafından hiç tavsiye edilmedi ve bana da daha sade dizayn edilmek için soğutmadan kısılmış gibi geldi bi tık. Tavsiyeniz için teşekkürler yine de.5900HX olduğu için bunu alabilirsiniz:
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
HP Omen danıştığım arkadaşlarım tarafından hiç tavsiye edilmedi ve bana da daha sade dizayn edilmek için soğutmadan kısılmış gibi geldi bir tık. Tavsiyeniz için teşekkürler yine de.
Bu konuda biraz yetersiz bir bilgiye sahibim aslında en büyük vazgeçirme sebebi bu. 2560x1600 kullanırsam eğer paylaştığım veya yaptığım projelerin başka bilgisayarlarda sorun çıkarması belki söz konusu olabilir diye düşündüm. Evet mantıksız gelebilir bu düşüncem ama ikinci bir düşüncem de 1080p'de sadece oyunları oynuyorum ve ekranı sürekli 1080p'ye almam gerekecek ya da sürekli öyle kullanmam gerekecek. Yani laptop bana ekstradan hep ayar yaptırtmamı vs. isteyebilir diye düşündüğümden. Ek olarak Legion 5 Pro'nun 512GB SSD'sinin bana yetmeyeceği de önemli bir faktördü vazgeçmemde.2560x1600 ekran sizi neden vazgeçtirdi?
Bunu da direkt olarak eledim çünkü ekranı cidden hiç iyi değil. Önce yorumlarında görmüştüm kırmızı renkleri turuncu olarak gösteriyormuş demişlerdi ve ben de gidip mağazada test ettim cidden de öyle. Tasarım yapacağım için ekranının en azından renkleri saptırmaması önemli benim için.O zaman ASUS'a bakabilirsiniz hocam:
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Bu konuda biraz yetersiz bir bilgiye sahibim aslında en büyük vazgeçirme sebebi bu. 2560x1600 kullanırsam eğer paylaştığım veya yaptığım projelerin başka bilgisayarlarda sorun çıkarması belki söz konusu olabilir diye düşündüm. Evet mantıksız gelebilir bu düşüncem ama ikinci bir düşüncem de 1080P'de sadece oyunları oynuyorum ve ekranı sürekli 1080P'ye almam gerekecek ya da sürekli öyle kullanmam gerekecek. Yani laptop bana ekstradan hep ayar yaptırtmamı vs. isteyebilir diye düşündüğümden. Ek olarak Legion 5 Pro'nun 512 GB SSD'sinin bana yetmeyeceği de önemli bir faktördü vazgeçmemde.
Bunu da direkt olarak eledim çünkü ekranı cidden hiç iyi değil. Önce yorumlarında görmüştüm kırmızı renkleri turuncu olarak gösteriyormuş demişlerdi ve ben de gidip mağazada test ettim cidden de öyle. Tasarım yapacağım için ekranının en azından renkleri saptırmaması önemli benim için.
Monster bakmıyorum hocam alan arkadaşlarımın hepsi pişman.O zaman bu bütçede sizinde kriterlerinize göre Pulse iyi bir tercih olabilir ya da bunun stoğa gelmesini bekleyebilirsiniz:
Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop
Tulpar T7 V25.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, RTX3060 ekran kartının gücünü Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Haklısınız sadece Lenovo almak istemezsem ve Pulse serisi de Leopard kadar iyi değilse diye aklımın kenarında duruyor.GL75'i direk eleyin hocam o fiyata 10. nesil işlemci ve 1660 ti'a vermek mantıklı değil.
Bahsettiğim i7 11800H + 3060'lı MSI Pulse da mı? Bu Pulse modeli neden o kadar etmez? Daha doğrusu 19K verip daha iyi özellikli bir şey elbet alabilirim ama benim için her şeyden önemli olarak stabilite geliyor o yüzden MSI'da bu kadar takılı kaldım.GL serisi maksimum 13K hakeder. Bu bantta tercihiniz L5p olsun. Intel modelde RAM problemi yok.