MSI R7 240 nasıldır?

• Konuyu başlatan YK3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.312

YK3

Hectopat
Merhaba. Şu an kullandığım ekran kartımı değiştireceğim. Sitede bunu sordum ama biraz aklım karıştı. Şuan kullandığım ekran kartı modeli Nvidia GeForce 9300 GS. Bu ekran kartı ile CS:GO, ETS 2 ve birçok oyunda 10-25 FPS arası oynuyorum. Şimdi benim düşündüğüm ekran kartı AMD Radeon R7 240. Bu ekran kartı ile bu oyunlarda daha iyi bir sonuç alamaz mıyım? Çok yüksek bir sonuç beklemiyorum. Herhangi bir ayarlarda 30 FPS üzeri oynatması benim için yeterli. Forumda çoğu arkadaş GT 1030 önerdi ama şu an o kadar masraf yapmayı düşünmüyorum.

Özetleyecek olursak R7 240 şu anki ekran kartımdan daha iyi performans vermez mi? Ve beni en az bir sene idare etmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gta 5 1080p de 30 fps veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gta 5 1080p de 30 fps veriyor.

Hocam o sistem X99'dur. Arkadaşta o kadar yüksek FPS vermez. Bir de bence alırsan R7 250 al, 240₺'ye çok daha iyisini almış olursun.

Bu sistem en fazla R7 240 ile upgrade edilir ve CS GO eski ekran kartına göre düşük-orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. FPS 30 altına düşmez monitör zaten düşük çözünürlüklü olduğu için rahat rahat oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı