MSI R7 240 Overclock değerleri nasıl olmalı?

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar R7 240 kartına Fortnite oynamak için OC yapmak istiyorum ama bu OC işi çocuk oyuncagı degil biliyorum. Benim bu karta yapabilecegim en stabil ve en performanslı OC degerleri nedir?

Çözüm
Öneriyle olmaz. Her R7 240 aynı sonucu vermeyecektir. Saat hızlarını beşer onar arttırarak en stabil değeri bulmaya çalışın.
Yanlış Bilgilendirme: Overclock değerleri her bileşende aynı değildir. Sisteme zarar verebilirsiniz.
1000 MHz Clock ve Memory hızı, fan hızı otomatik, Power TDP sonda, MSI Afterburner kullanarak yapın daha fazla arttırmaya çalışmayan. Bu şekilde performansı %10-15 artacaktır.

Arkadaşlar R7 240 kartına Fortnite oynamak için OC yapmak istiyorum ama bu OC işi çocuk oyuncagı degil biliyorum. Benim bu karta yapabilecegim en stabil ve en performanslı OC degerleri nedir?
Gtx 750 Ti ekran kartına gerek internet'te gerek bu forumda yazılan değerleri yaptığımda ekranın yeşil olması, donması ya da mavi ekran hataları gibi sorunlarla karşılaştım. Overclok yapanlar sistemin yetersiz geldiğini bildiği halde bunu kabullenemiyorlar. Oyunlarda rahat oynayabilir miyim diye overclok vb işlerinin içine giriyorlar. Bunlardan bir tanesi de benim. Ondan dolayı böyle bir mesaj yazma gereği duydum. Yanılıyor da olabilirim.

Açılmış aynı konulara da bakabilirsin.
MSI R7 240 Overclock
MSI R7 240 Overclock Yapma
MSI R7 240 overclock
MSI R7 240 Overclock BF4'te Etkinleşmeme Sorunu
MSİ R7 240 overclock sorunu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı