MSİ R7 240 vs ASBOARD GT420 ?

Arkadaşım şaka mı yapıyorsun? Canavar gibi GT 1030' u sırf 64 BIT yazıyor diye mi eliyorsun? Artık katlanamıyorum bu tiplere. Bırakın bu BIT işlerini artık. Senelerin dandik kartlarını hala iteliyorlar bu şekilde sizlere. :D

Fiyatıda biraz pahalı geldi 1030 un CS:GO da işimi görürmü GT420

70 TL ye buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benchmark lara baktığımda 1030 daha yüksek çıktığını gördüm.

Fakat fiyat biraz fazla geldi bütceme

Son düzenleme:
Kusura bakmayın biraz fevri davrandım. GT 1030 fiyat farkına kesinlikle değer. Bütçenizi aşıyorsa diğer kartlar belki değerlendirilebilir ama bence onlar fiyatlarını haketmiyorlar artık. Mümkünse bütçenizi biraz daha artırana kadar bekleyin. Daha sonradan pişman olmaktan iyidir biraz daha beklemek.

Kusura bakmayın biraz fevri davrandım. GT 1030 fiyat farkına kesinlikle değer. Bütçenizi aşıyorsa diğer kartlar belki değerlendirilebilir ama bence onlar fiyatlarını haketmiyorlar artık. Mümkünse bütçenizi biraz daha artırana kadar bekleyin. Daha sonradan pişman olmaktan iyidir biraz daha beklemek.

1030 u 2. el 300 TL ye buldum

GT420 de 70 TL

1030 performanslıymış araştırdım peki benim ASUS P5KPL-AM-SE Anakartımda çalışırmı performansını tam olarak sunarmı?

peki bütçeme uygun olan GT420 CS:GO da kaç fps verir oynayan varsa

Xeon 5410 CPU

2X2 Ram

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı