MSI R7850 ses ve görüntü donması

hsn

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2013
Mesajlar
6
  • Windows 7 Pro 64Bit
  • Anakart: Gigabyte Z77-DS3H
  • Ekran kartı: MSI R7850 1 GB o.c. 256 Bit
  • CPU: i5 3470 3.2 ghz
  • PSU: Aerocool 800 what 80 plus silver
  • HDD: Seagate baracuda 500 gb
  • RAM: G.Skill Ripjawsx 2x4 8gb

Bu sistemde oyun oynarken (F1 2012, Crysis 3, Call of Duty Word at War vb.) daha sistem ısınmadan ses ve görüntü donuyor, windows kendini kapıyor ve restrat atmak zorunda kalıyorum. Hdd'de bad sector yok test ettim. Ekran kartını iki defa sevise yolladım, sağlam diye geri geldi. Ram'leri tek tek test ettim sağlam. İşlemci fanını değiştirdim buzhane gibi. Driver'lar güncel. BIOS güncel. Başka ekran kartı taktım bi arkadaşımdan alıp, nvidia asus gtx 560 256 bit, sorun olmadı. Ama onda da bitek F1 2012'de steam hata verdi. Kısacası işin içinden çıkamadım.
Yardım edebilirsen çok sevinirim. İyi geceler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler cevap için,çözüme ulaşamıyorum bir türlü, win7 ultimate kurdum yine aynı. İşin ilginç tarafı Vatan Bilgisayar'a test için götürdüm orada bi problem yok dediler sistemde. Anlamadım.
 
Vatan ne zaman sorun var der ki ? 2 dakika takıp aaa görüntü geldi der gönderirler. Senin kadar bile bilgileri yoktur onların. Birkaçı bilgili çıkıyor o kadar.


Ben iyi görevliye denk geldim galiba. :D 20 gündür teknik servisteydi leptop. Dün gelmiş mağazaya. Fanı değiştirin dedim değiştirmişler Vatan'da ki görevli test etmiş. Sorunlu görmüş ve geri yollamış. :D Şaşırdım biraz hayret.
 
Bizim elimizden gelen birşey yok. Size hatalı seri gelmiş ve bunu kendiniz düzeltemezsiniz. Garanti ile işiniz var sizin.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı