Çözüldü MSI R9 280 mi Sapphire R9 280 Dual-X mi ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar 3200 liraya sistem topluyorum. Forumda baktım ama bulamadım aradıgım cevabı. Fiyat olarak Sapphire R9 280 Dual-X daha uygun ama ben 100 lira daha verebilirim MSI R9 280'e.

Sizce Sapphire mı MSI mı? Daha açık olmak gerekirse 100 lira verip MSI alınır mı? Arada çok fazla fark var mı iki kart arasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu soruyu merak ediyorum. İçimden MSİ alasım var ama emin değilim. İnşallah cevaplayan birileri çıkarr :cry::cry:

Bence MSİ. Soğutması ve performansı bir nebze üstün olacaktır.

Sistemi tam olarak yazar mısınız ? 100 TL farklı bir yere yatırıp sistemi daha iyi hala getirebilirsek Sapphire alırsınız.
Hocam 3200 liraya GTX 970'ler toplanıyor bana biraz saçma bir sistem toplanmış gibi geldi şahsen.

• Beğen
İfadeler: Azz
Belki arkadaş işlemciyi zorlayacak programlar kullanacaksa olabilir. Ama eğer oyun ağılıklı ise gerçekten bencede saçma. Bi GTX 970 sığardı.

Büyük ihtimalle sistemine monitör ve diğer ek şeyler de dahil. Mesela cpu soğutucu 240 gb ssd olabilir vs. Gtx 960 veya 970 i sisteme sığdırmak gerçekten zor. Ben laptoptan masaüstüne geçiş yapıyorum. Hiçbir donanımım yok klavye vs gibi. Ben de bütün parçalarla birlikte 3500 tl lik bir pc çıkardım. Oyun kulaklığı, mause, klavye vs. Sistem ucu ucuna tuttu.
Sistem :
1. High power psu (600w bronze)
2.Seagate Barracuda 1TB Sabit disk
3.Frisby FX2 Oyuncu klavyesi
4.Amd FX8350 (Geleceğe yatırım)
5.Logilink HS0011 Kulaklık
6.Cooler Master Hyper T4 CPU Soğutucu
7.Bloody v5 Oyuncu mause
8.MSİ R9 280 Ekran kartı
9.Zalman Z3 PLUS KASA
10.AOC e2470Swda 23.6 inç. 5ms
11.Kingston HyperX Fury Blue (1600 Mhz ama 1866 Yapmayı planlıyorum)
12.Kingston SSD V300
13.MSİ 970 GAMİNG Motherboard

Bütçeyi arttırıp GTX970li bir sistem topladım. Şuanda kullanıyorum canavarı :D
Belki arkadaş işlemciyi zorlayacak programlar kullanacaksa olabilir. Ama eğer oyun ağılıklı ise gerçekten bencede saçma. Bi GTX 970 sığardı.
İşlemciyi zorluyacak program kullanmıyorum.

Büyük ihtimalle sistemine monitör ve diğer ek şeyler de dahil. Mesela cpu soğutucu 240 gb ssd olabilir vs. Gtx 960 veya 970 i sisteme sığdırmak gerçekten zor. Ben laptoptan masaüstüne geçiş yapıyorum. Hiçbir donanımım yok klavye vs gibi. Ben de bütün parçalarla birlikte 3500 tl lik bir pc çıkardım. Oyun kulaklığı, mause, klavye vs. Sistem ucu ucuna tuttu.
Sistem :

Aynen öyle bende laptoptan geçiş yaptım kulaklıktan klavye mause setine monitör kasa bunlar zaten 1000 liraya yakın tutuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı