MSİ R9 280 VS XFX R9 280X

MSİ R9 280 VS XFX R9 280X

• MSİ R9 280

Oy: 0 0,0%
  • XFX R9 280X

Oy: 5 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

Nomasko

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
MSİ R9 280 almayı karar vermiştim ki vatanda XFX R9 280X'in 699 TL olması benim kafamı çok karıştırdı. Bir tafaftan MSİ markasını iyi bilmeme rağmen XFX'in nasıl bir marka olduğunu yeteri kadar bilmiyorum. MSİ yazılım ve görünüş açısından olsun soğutma konusunda olsun çok iyi. XFX R9 280X'i görünce aklım çok karıştı. Elbette biliyorum R9 280X'in R9 280'den iyi olduğunu fakat marka konusunda bilgisizliğim beni şüphelendiriyor fakat performans istiyorum. Bütçem en fazla 700 TL olduğundan diğer R9 280X markalarını alamam.
XFX'in diğer modellere göre GPU hızının düşük olması aklımı karıştıran bir husus.
Sizden isteğim bu sorulara cevap vermeniz. :)

Öncelikle sistemim;
G3258 İşlemci
Asus H81 Plus Anakart
İşlemci soğutucu Deep cool S40
4 GB Corsair Vengeance CL9 1600 MHZ (ileride 8 GB alacağım)
CORSAİR Spec 01 Kasa
Zalman LX 600W

• XFX R9 280X'in soğutması nasıl ?
  • XFX diğer modellere göre artı ve eksileri nelerdir ?
  • XFX Yazılım konusunda nasıl ?

Not: R9 285, GTX 960 al gibi önermeler yapmayın bu iki kart arası alacağım. :)

Güncel..

Merak etme. Evga'nın AMD tarafından olduğu bir marka gibidir XFX. Sadece sıcak bakmamalarının sebebi Türkiye'de fazla kartı olmaması. Güvenip alabilirsin. R9 295X2'de bile performansını konuşturan marka. Soğutma olarak tabiki MSİ kadar olmayabilir ama alınmayacak bir sebep değil. Bellek hızını kafana takma derim en fazla 2FPS. R9 280 yerine daha mantıklı olucaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı