MSI R9 380 CrossfireX

40503

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar, yaklaşık 3-4 ay önce bilgisayar toplamıştım ve ileriye dönük bir bilgisayar olması için CrossfireX desteği olan bir anakart ile ekran kartı almıştım. Fakat asıl sorun şöyle ki, ekran kartımda CrossfireX girişini bulamıyorum. Üstelik tek ben değil birçok video izledim kutu açılımları olsun, Crossfirex nasıl yapılır olsun ama bir türlü bulamadım ve üstelik anakartımın kutusunda sadece SLI köprüsü var. Ekran kartımın kutusunda ise hiçbir köprü yok. MSI'ın sitesinden baktığımda ise CrossfireX desteği olduğunu görüyorum. Yani uzun lafın kısası CrossfireX köprüsü ve CrossfireX girişi yok ekran kartımda.

Merhabalar, yaklaşık 3-4 ay önce bilgisayar toplamıştım ve ileriye dönük bir bilgisayar olması için CrossfireX desteği olan bir anakart ile ekran kartı almıştım. Fakat asıl sorun şöyle ki, ekran kartımda CrossfireX girişini bulamıyorum. Üstelik tek ben değil birçok video izledim kutu açılımları olsun, Crossfirex nasıl yapılır olsun ama bir türlü bulamadım ve üstelik anakartımın kutusunda sadece SLI köprüsü var. Ekran kartımın kutusunda ise hiçbir köprü yok. MSI'ın sitesinden baktığımda ise CrossfireX desteği olduğunu görüyorum. Yani uzun lafın kısası CrossfireX köprüsü ve CrossfireX girişi yok ekran kartımda.
CrossfireX için köprüye gerek yok. Anakart üzerinden birbirlerine bağlı olacaklar.

Anakartın crossfire desteği varsa 2 ekran kartını taktıktan sonra amd crimson yazılımını kullanarak aktif edebilirsin. Alttaki videodan sonra yazilim değişti crimsondada benzer sekilde aktif edebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı