MSI R9 380 No Signal Hatası

Daha fazla  
CS GO hariç hangi oyunu açıp oynadıysam bir süre sonra ekran kendiliğinden kapanıp no signal hatası verdi. Sistem çalışmaya devam ediyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Ekran kartına OC yapmadım. Eski sürücüleri denedim, BIOS güncelledim, güç kablolarını değiştirdim, HDMI kablosu değiştirdim ama nafile halen aynı sorunu veriyor. Bu sorunu yaşayıp bir çözüm yolu bulabilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim :

Anakart - MSI H170 Gaming m3
İşlemci - Intel Core i5 6402p
Ram - GSKILL 8GB DDR4 2400MHz
E.Kartı - MSI R9 380 4G
PSU - 700W 80+
Windows 10 Pro 64Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı bütünleşik hd 530 ile çakışıyor olmasın biostan bütünleşik ekran kartını kapama ayarı olması lazım yada güç kaynağı problemi olabilir.
Bana sıcaklık gibi gelmiyor çünkü restart atıp tekrar açılır ısı kaynaklı olsa.

CS GO' da aldığın ısı değerlerini bir not et ve diğer oyunlarda ki ısı değerleriyle karşılaştır. Sonucu buraya yaz.

Hocam sıcaklık değerleri hangi oyunu oynarsam oynayayım 71 72 dereceyi geçmedi onları hep test ettim. Isınma kaynaklı bir problem gibi gözükmüyor.

Ekran kartı bütünleşik hd 530 ile çakışıyor olmasın biostan bütünleşik ekran kartını kapama ayarı olması lazım yada güç kaynağı problemi olabilir.
Bana sıcaklık gibi gelmiyor çünkü restart atıp tekrar açılır ısı kaynaklı olsa.

HD510 kapalı hocam. Güç kaynağı ile ilgili bir problem olmuş olsa normal açılışta direk hata vermez mi ?

Güç kaynağında yüksek güç istendiğinde bir müddet sonra bu gücü karşılayamıyor olabilir yani güç yanağında bir problem olsa bile sistemin açılabilri ama stabil omaz sende olduğu gibi birde başka bir power supply ile dene sorun power supplyde mi anlayabilelim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı