MSI R9 380 SLI Desteği

Yanlış bilgilendirme yapmışım şimdi farkettim özür dilerim. Anakart Crossfire desteklemiyor. Yalnızca bir adet ekran kartı takılabiliyor.
Birşey diyecem. Hem kendi sitesine baktım hemde vatana baktım CF desteği var diyor. Screenshot_2016-03-23-21-36-15.png

Akıl karıştıracak bir şey yok, CF yapmayı bu kadar hedeflememenizi öneriyorum. Bu sistemi aldığınızda zaten uzun bir süre işinizi görecektir. İsterseniz işlemci olarak 1-2 kademe daha üst Skylake alabilirsiniz, günlük performans olarak. Çok gerekli değil. Zaten bu bilgisayarın ömrü bittiğinde bir sürü yeni ekran kartı çıkmış olacak. Hiç Crossfire ile uğraşmadan daha yüksek performans elde etme şansınız olacak. Kanıt olarak koyduğunuz ekran kartı B150M Bazooka değil. Görseldeki anakartın üstüne bakın, M3 Gaming yazıyor. Bazooka'nın tasarımı böyle mi?

Ama siz konuyu yanlış anlamışsınız benim anakartım bazooka değil ki B150 Gaming M3

Zaten ben en baştan beri B150 Gaming M3 den bahsediyordum siz neyden bahsediyordunuz?

Eger anakartınız B150 GAMING M3 | ise cf destegi var. Fakat sistemin geri kalanı uygun degil. Bakın yonetici ısrarla sisteminiz uygun degil diyorki, bende aynı fikirdeyim. Dinlemenizi oneririm.
Arkadaşım bende biliyorum geri kalanın uygun olmadığını ben diyorum ki zamanla sistemi geliştirdiğimde anakart CF uyumlumu diye sordum.

O halde konu açıklığa kavuştu. Akşam yorgunluğu iyice kafa gitti... Kusura bakmayın. B150M CF desteklemiyor, B150 Gaming M3 destekliyor. Yani sisteminiz destekliyor. Ama yine de önermiyorum, sonuç aynı.
Oyyşş tamam ben bu sistemi alayım zamanla işlemciyi falan geliştirir o zaman birşeyler yaparım. Hadi iyi akşamlar...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı