MSI R9 380X ne zaman çıkacak?

Furkan}Şenel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplamak istediğim sistemin topladım sayılır, tek ekran kartı kaldı. Ben de AMD R9 380X modelini alacağım ancak piyasada sadece Sapphire'in modeli var. Asus ve MSI ne zaman çıkaracak bu modelden? Bilgisi olan var mı çünkü MSI almak istiyorum.

Sapphire: Sapphire R9 380X NITRO 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saatten sonra Msi'ın 380x çıkarması Sapphire'nin 980Ti çıkarması kadar uzak ihtimal atı alan üsküdarı çoktan geçti böyle bir niyetleri olsa bu kadar beklemezlerdi. Asus, Gigabyte ve Sapphire bu üçünden bir tanesini alacaksın. Keşke alternatif olarak XFX DD'de olsa.

Bu saatten sonra Msi'ın 380x çıkarması Sapphire'nin 980Ti çıkarması kadar uzak ihtimal atı alan üsküdarı çoktan geçti böyle bir niyetleri olsa bu kadar beklemezlerdi. Asus, Gigabyte ve Sapphire bu üçünden bir tanesini alacaksın. Keşke alternatif olarak XFX DD'de olsa.

Ya hocam forumda senin gibi birkaç insan var gerçekten harbiden araştırıp gelen veya bilgisi olan. Antec konusunda yaklaşımın ve şimdi de Xfx önermen tek kelimeyle süpersin hocam ne diyim :D

Ya hocam forumda senin gibi birkaç insan var gerçekten harbiden araştırıp gelen veya bilgisi olan. Antec konusunda yaklaşımın ve şimdi de Xfx önermen tek kelimeyle süpersin hocam ne diyim :D

Araştırdık ettik attık hafızaya nede olsa beyin bedava. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı