MSI R9 390 vs MSI GTX 970

Önerini dikkate alacağım.

Sonuç olarak AMD R9 390 almaya karar verdim fakat bu sefer de 390x ile ikisi arasında kaldım. 390'a karşı Shader, texture ve 20-30 MHz farkla daha fazla oc kapasitesi var. Aradaki 200 TL farka değecek midir acaba, önerisi olan var mı?
Yanlış bilgi veriyor. Msi güzel soğutur, Gigabyte değil Zotac sorunludur. GTX 970 al.

Almışsın zaten. Hayırlı olsun.

Beyler MSI R9 390 bugün elime ulaştı ve hiç bekletmeden taktım sistemime, fakat en fazla 1600x900 çözünürlük sağlayan monitörümde açıkcası beni pek tatmin eden fps sağlayamadım diyebilirim. Shogun 2 Total War'da bütün ayarlar en yüksek seviyede ortalama 40 fps alıyorum. Beni şüphelendiren başka bir konuda MSI Afterburner eklentisini kullanarak denediğim oyunlarda GPU kullanımı %18 ile %82 arasında sürekli değişip duruyor bu kullanımın %99 yada %100 olarak sürekli kalması lazım değil mi? Bir de 3-4 dk da bir GPU kullanımı 2 saniyelik %20 lere düşüyor ve 30-35 fps kaybı yaşıyorum sonra gene %50 ve üzerilere çıkıyor. Beni sıkan asıl durum bu, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ..

Power Supply High Power 80+ 750w
Anakart Gigabyte 990XA UD3
Bu sorunla ilgili yeni bir konu aç. Darboğaz olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı