MSI Radeon RX 5700 Mech alınır mı?

Boph

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba. MSI Radeon RX 5700 alınır mı, sonradan bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı Spec Delta yaparsan fena sistem değil.
+450TL verebilirsen şahsen şu sistemi öneririm. Sadece SSD modeli 860 Evo 240GB ile değişmeli.
Bir de bu var. PSU modelini Sharkoon 650W yaparsan bu da gayet iyi bir sistem.

MSI, neden yaptı bilmem ancak RX 5700 serilerinde hatalı tasarım yapmış. Soğutma bloğu çipset'e denk gelmiyor. Isı sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

Tüm modellerimi öyle bir de bu sisteme bakabilir misiniz https://www.itopya.com/dh-master-am...oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Kasayı Spec Delta yaparsan fena sistem değil.
+450TL verebilirsen şahsen şu sistemi öneririm. Sadece SSD modeli 860 Evo 240GB ile değişmeli.
Bir de bu var. PSU modelini Sharkoon 650W yaparsan bu da gayet iyi bir sistem.

Ya şey daha monitör falanda alacağım o yüzden bütçeyi yükseltemiyorum benim attığım sistem nasıl o ekran kartı falan iyi mi?

Hocam selamlar. Ayrı yerlerden sistem almaya ne kadar iyi bakarsınız bilemem ve satın aldığınız yerlerle ilgili sorumluluk alamam ama, parçaları ayrı yerlerden alarak işlemciyi 3600 ve ekran kartını Sapphire seçebilirsiniz. Bir örnek oluşturdum.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Kasa: Corsair Spec Delta.
Güç Kaynağı: Sharkoon 650W.
Anakart: B450M S2H.
RAM: Corsair 3000 MHz x2.
Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 5700.
SSD: 860 EVO.
Toplam: 6.449₺.
Toplam tutarı geçtim üzgünüm.

Hocam selamlar. Ayrı yerlerden sistem almaya ne kadar iyi bakarsınız bilemem ve satın aldığınız yerlerle ilgili sorumluluk alamam ama, parçaları ayrı yerlerden alarak işlemciyi 3600 ve ekran kartını Sapphire seçebilirsiniz. Bir örnek oluşturdum.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Kasa: Corsair Spec Delta.
Güç kaynağı: Sharkoon 650W.
Anakart: B450M S2H.
RAM: Corsair 3000 MHz x2.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 5700.
SSD: 860 EVO.
Toplam: 6.449₺.
Toplam tutarı geçtim üzgünüm.

Peki bana 6K'ya bir sistem toplayabilir misiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı