Mech modeli kronik sorunlu yani alınmaz. Mech GP modeli ise fiyatı da uygunsa alınabilir. Üzmeyecek bir model.Herkese merhaba. MSI Radeon RX 5700 alınır mı, sonradan bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler.
Mech modeli kronik sorunlu yani alınmaz. Mech GP modeli ise fiyatı da uygunsa alınabilir. Üzmeyecek bir model.
Kasayı Spec Delta yaparsan fena sistem değil.https://www.itopya.com/dh-master-am...oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem iyi mi o zaman.
MSI, neden yaptı bilmem ancak RX 5700 serilerinde hatalı tasarım yapmış. Soğutma bloğu çipset'e denk gelmiyor. Isı sorunuyla karşılaşabilirsiniz.
Kasayı Spec Delta yaparsan fena sistem değil.
+450TL verebilirsen şahsen şu sistemi öneririm. Sadece SSD modeli 860 Evo 240GB ile değişmeli.![]()
Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bir de bu var. PSU modelini Sharkoon 650W yaparsan bu da gayet iyi bir sistem.![]()
Taurus Bronze | Intel i5-14600KF | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ekran kartı ve işlemci fena değil de özellikle attığım ikinci sisteme bir bakın derim. +185TL ile işlemci R7 2700X ve ekran kartı RX 5700XT oluyorTüm modellerimi öyle bir de bu sisteme bakabilir misiniz https://www.itopya.com/dh-master-am...oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Ya şey daha monitör falanda alacağım o yüzden bütçeyi yükseltemiyorum benim attığım sistem nasıl o ekran kartı falan iyi mi?
Ekran kartı ve işlemci fena değil de özellikle attığım ikinci sisteme bir bakın derim. +185TL ile işlemci R7 2700X ve ekran kartı RX 5700XT oluyor![]()
Hocam selamlar. Ayrı yerlerden sistem almaya ne kadar iyi bakarsınız bilemem ve satın aldığınız yerlerle ilgili sorumluluk alamam ama, parçaları ayrı yerlerden alarak işlemciyi 3600 ve ekran kartını Sapphire seçebilirsiniz. Bir örnek oluşturdum.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Kasa: Corsair Spec Delta.
Güç kaynağı: Sharkoon 650W.
Anakart: B450M S2H.
RAM: Corsair 3000 MHz x2.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 5700.
SSD: 860 EVO.
Toplam: 6.449₺.
Toplam tutarı geçtim üzgünüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.