Elektronik MSI Radeon RX 6700 XT 7999TL!

Daha yüksek fiyat değil bu birincisi. İkincisi iste daha yüksek fiyata sorunsuz 10 FPS az almak.

10FPS kesinlikle(!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca şu anda bu indirimle RX 6600 XT ile RTX3050 fiyatı neredeyse eşit. Aradaki fark daha fazla.

3050 değil 2060 Super'den bahsediyorum. Ayrıca fark 20 FPS de olsa yine de tercih edilmez ki.

Bilgisayardan azıcık anlayan biri AMD kartında bir sorun olursa 5dk da çözebilir.

Sorun olmaması için NVIDIA tercih ediyorlar zaten ya.

3050 değil 2060 Super'den bahsediyorum. Ayrıca fark 20 FPS de olsa yine de tercih edilmez ki.

Sorun olmaması için NVIDIA tercih ediyorlar zaten ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1000 de 1 denk geliyor doğru ayarlarda kullanırsan bu kadar abartılacak bir şey değil.

Her gün konusunu görürsem abartırım hocam. Kaç kişiyi gördüm en yüksek kartını kullanıyor amdinin ama siyah ekrandan oyundan soğuyorum diyen.

Pek fark göremiyorum? Cyberpunk'da biri 41 diğeri 39 FPS alıyor. Days Gone de aynılar. Çoğu oyunda ya aynılar ya da 6600 10 20 FPS üstte. Bu AMD almak için bir kriter değil bana göre.

6500 XT kullandım 2 ay boyunca yaklaşık 3 aydır da RX6600 kullanıyorum. Çevremde de RX6600-RX6700 XT sahibi ve aldırdığım çok insan var. Sorun yaşayan yok. WHQL driver indirip oyununuzu usulca oynayabilirsiniz. Nvidia tarafında zaten 3070 gibi kartlar genel olarak VRAM'den kısıldıkları için tercih bile edilmemeli diye düşünüyorum.

Uzatmayacağım konuyu isteyen istediğini alsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…