Elektronik MSI Radeon RX 6700 XT 7999TL!

Wattman sadece kartla alakalı bir sorun değil. Yırtık dondan çıkar gibi gelebilir. RAM'lere OC yaparsın stabil değilse wattman gelir, sisteme virüs girer yine wattman gelir. Hiçbir sorun olmadığı halde canı sıkıldığı için wattman gelir.
Priz çoklayıcısından kaynaklanan bile gördüm.

Arkadaşın priz çoklayıcısında sorun varmış demek ki değiştirince çözüldü.

Arkadaşımdan alacağım 1050 TI'ı RAM'lere de 1.2V 4400 MHz vereceğim. Bakalım çökecek mi yoksa "Ben çökmem aga Nvidia bu." mu diyecek? İster Nvidia olsun Intel olsun AMD olsun isterse Çin'de merdiven altında üretilmiş olsun çökecek. Çökmeden önce Dxdiag'a girip kartın markasına bakmıyor sonuçta.

Fiyatı iyiymiş, alacaklara hayırlı olsun hocam. Daha nice indirimlere. Alacaklar kaçırmasın bu arada.

6500 XT kullandım 2 ay boyunca yaklaşık 3 aydır da RX6600 kullanıyorum. Çevremde de RX6600-RX6700 XT sahibi ve aldırdığım çok insan var. Sorun yaşayan yok. WHQL driver indirip oyununuzu usulca oynayabilirsiniz. Nvidia tarafında zaten 3070 gibi kartlar genel olarak VRAM'den kısıldıkları için tercih bile edilmemeli diye düşünüyorum.
hocam 6500 xt'den 6600'e neden geçtiniz acaba? yetmedi mi yoksa başka bir sıkıntı mı oldu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı