MSI rezilliği

Makaleler
63
23 Kasım 2019 tarihinde MSI B450 Tomahawk Max anakartımı, Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Shout out kampanyasını duyunca inceleme yapıp linki gönderdim. Anakartımı Live Update programı ile kaydettirmiştim. Bir baktım "faturanızı yükleyin" diyor. Neyse, 160₺ gibi bir kodu kaçırmamak için web ticket attım. Web ticket'a faturayı da attım. 2-3 gün aralıklarla oyalaya oyalaya bot ile cevap veriyorlar. Hangi kampanya diyor, kampanyayı söylüyorum ardından sona erdi diyor. Foruma bakıyorum adam aralık ayında ödül almış. Diyorum adamlara böyle böyle diye, en son web ticket'ı kapattım dedim keşke Aorus alsaymışım diye. Bu sefer mail atıyorlar. Bilin bakalım ne yazdılar. Shout out kampanyası için inceleme linki atmamışsınız. Bu ne abi? Ben zaten linki attığımda "faturanızı yükleyin" yazısı geldiği için sizden yardım istiyorum. Dalga geçercesine cevap veriliyor. En son ağır konuştum. Daha da bakmam maile. 160₺'lik hakkımız için çektiğimiz şeye bak usta.

23 Kasım 2019 tarihinde MSI B450 Tomahawk Max anakartımı, Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Shout out kampanyasını duyunca inceleme yapıp linki gönderdim. Anakartımı Live Update programı ile kaydettirmiştim. Bir baktım "faturanızı yükleyin" diyor. Neyse, 160₺ gibi bir kodu kaçırmamak için web ticket attım. Web ticket'a faturayı da attım. 2-3 gün aralıklarla oyalaya oyalaya bot ile cevap veriyorlar. Hangi kampanya diyor, kampanyayı söylüyorum ardından sona erdi diyor. Foruma bakıyorum adam aralık ayında ödül almış. Diyorum adamlara böyle böyle diye, en son web ticket'ı kapattım dedim keşke Aorus alsaymışım diye. Bu sefer mail atıyorlar. Bilin bakalım ne yazdılar. Shout out kampanyası için inceleme linki atmamışsınız. Bu ne abi? Ben zaten linki attığımda "faturanızı yükleyin" yazısı geldiği için sizden yardım istiyorum. Dalga geçercesine cevap veriliyor. En son ağır konuştum. Daha da bakmam maile. 160₺'lik hakkımız için çektiğimiz şeye bak usta.

MSI markasını bende sevmiyorum artık. Ürünleri kaliteli değil.

MSI dünya çapında çok iyi müşteri hizmetine sahip. Ama MSI Türkiye çöp, reziller. MSI firmasını da Türkiye de iyi temsil edemediklerini düşünüyorum artık. Gerçi bu firmalara Türkiye pazar kapısı açılınca Türkiye'de ne oluyor anlamıyorum. Yani firma dünya çapında da olsa başına bizim insanımızı koyunca işler değişiyor. Sizin yerinizde olsam MSI Global üzerinden MSI Türkiye'yi şikayet ederim.

Geçmiş olsun.

Giriş seviyesi ürünleri kaliteli değil mi bilemem fakat anakarttan memnunum.
@Safa-TR ufacık kod için daha uğraşmam ya büyük ihtimalle. Bir kere soğudum.
Yani sizin tercihiniz tabi ki ama MSI Türkiye bunu 100 kişiye yapsa 16 bin TL yapar. Ki 100 kişi değildir o...

Yerinde olsam mail atardım, daha dikkatli ilgileniyorlar. 1-2 satır derdini anlat yolla.
Çok ağır konuştum artık umursamıyorum :D
-
Konuyu ağır ve kirli konuşarak kazandım sanırım. Göndermişler kodu. Hahaha.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı