MSI RGB LED Asus anakartta kullanılabilir mi?

Fıraan

Kilopat
Yer
Ankara/Mamak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Linkini vermiş olduğum ürünü almak istiyorum lakin ben ASUS B450M-A anakart kullanıyorum. Bu ürün ise MSI olduğu için uyum sorunu yaşar mıyım diye sizlere sormak istedim. Alternatif olarak bu fiyat aralığında mıknatıslı bildiğiniz RGB şerit var ise önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta RGB+ çıkışı var mı? Varsa eğer, MSI marka alıp fazladan para vermenize gerek yok. AliExpress'ten zamanında aldığım ve 5 metresi 30 lira olan 5050SMD RGB ledlerden uygun uzunluklarda kesip biraz lehim bantlama ile ve kasa arkasına kabloları saklayarak kasa içi aydınlatmamı güçlendirdim.

RGB LED Strip Light Full Kit led lights for pc case SATA power supply interface Remote Control PC Computer Case Adhesive tape -in LED Strips from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group

Şu tarz Molex soketli ürünler bolca mevcut. Ve gayet ucuzlar.

Anakartta RGB+ çıkışı var mı? Varsa eğer, MSI marka alıp fazladan para vermenize gerek yok. AliExpress'ten zamanında aldığım ve 5 metresi 30 lira olan 5050SMD RGB ledlerden uygun uzunluklarda kesip biraz lehim bantlama ile ve kasa arkasına kabloları saklayarak kasa içi aydınlatmamı güçlendirdim.

RGB LED Strip Light Full Kit led lights for pc case SATA power supply interface Remote Control PC Computer Case Adhesive tape -in LED Strips from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group

Şu tarz Molex soketli ürünler bolca mevcut. Ve gayet ucuzlar.
Evet giriş var anakartımda lakin benim amacım LED hem mıknatıslı olsun hemde PC den program ile kontrol edebileyim. Yanı birkere takayım orda kalsın değil. Değişiklik seven biriyim, yerini kasa içinde değiştirmek isteyebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı