MSI RTX 2060 işlemci önerisi

Bende AMD taraftartariyim ama iki kere dilim yandi AMD almaya korkar oldum teknolojik alet sans isi bu tabii de bir kere problem yasayinca insan AMD bulasmaya korkuyor.

Bedavaya gondermiyor dedigin islemcinin fiyatina bi bakim😀

Haci kac dolar bulamadim ben.

Tahmini olarak düz 10600 modeli 213$, KF'li olanı 237$'dan satışa sunulacak diye biliyorum.

Intel 9600k için bios update yapılmış B360 anakart aldım. B360 anakartlara overclock yapılamadığı halde bileşenleri kaliteli diye 800 TL'ye Msi Gaming Pro Carbon modelini alıp anakartın uyumluluk listesindeki RAM'i aldım. Anakart seçimimde jacklı Hyperx Cloud 1 kulaklığım için ses yongası ve Nahimic yazılımı da etkiliydi. Stabilite için riske etmedim.
Bak bizim insanimda ne var uyumluluktan ziyade goze
Tahmini olarak düz 10600 modeli 213$, KF'li olanı 237$'dan satışa sunulacak diye biliyorum.
Pahali degilmis
Tahmini olarak düz 10600 modeli 213$, Kf'li olanı 237$'dan satışa sunulacak diye biliyorum.

Tahmini olarak düz 10600 modeli 213$, Kf'li olanı 237$'dan satışa sunulacak diye biliyorum.

Anakart Z390 almami onerir misin peki.

Buyuk ihtimal i7 9700K

Hocam bu saat itibariyle 9700K almanızı önermem, benzer fiyata yakın zamanda 10700 modelleri gelecek, elinizde anakart yoksa 10.nesilleri bekleyin derim. Hatta sızdırılan oyun performans testlerinde i5-10400F, i7-9700F'i yakalamış durumda, büyük ihtimal 10600KF'nin performansı da 9700KF'yle benzer olacaktır. Thread sayılarının yükselmiş ve Hyper-Threading teknolojisiyle beraber gelecek olması da uzun vadeli kullanımda güzel bir avantaj sağlıyor.

Hocam bu saat itibariyle 9700K almanızı önermem, benzer fiyata yakın zamanda 10700 modelleri gelecek, elinizde anakart yoksa 10.nesilleri bekleyin derim. Hatta sızdırılan oyun performans testlerinde i5-10400F, i7-9700F'i yakalamış durumda, büyük ihtimal 10600KF'nin performansı da 9700KF'yle benzer olacaktır. Thread sayılarının yükselmiş ve Hyper-threading teknolojisiyle beraber gelecek olması da uzun vadeli kullanımda güzel bir avantaj sağlıyor kac ay sonra.cikicak o da var tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı