Cevabınız için teşekkür ederim. Peki Galax garanti konusunda bir sıkıntı yaratır mı bize uzun vadede?Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) | Teknobiyotik siyah olarak bu var maalesef. Bu arada EX modeli 2060S'ler içinde en iyi soğutmaya sahip modellerden biridir. Rog Strix ve Gaming X ile çok benzer soğutmaya sahip.
Normalde var ama TR üzerinde bulamadım. Siyah olacaksa 3 fanlı şu kart alınabilir. Soğutma olarak da gayet iyi diye biliyorum.Acaba beyaz değilde siyah var mıdır? Arkadaşım çok sevmiyor açıkçası beyaz rengi.
Hocam imzamda gördüğünüz karttan önce 4-5 ay kullandım Galax'ı ve sıcaklık, coil whine, ses vb. hiçbir sorun yaşamadım. Kart bana gerçekten hiçbir sorun yaşatmadı, ben de önyargılıydım ama Galax Türkiye'de bilinenden çok daha iyi bir marka. Asya'nın Evga'sı diyorlar genelde. HOF ve WTF modelleri dünya çapında ünlü zaten.Cevabınız için teşekkür ederim. Peki Galax garanti konusunda bir sıkıntı yaratır mı bize uzun vadede?
Bu kart da tercih edilebilir, gayet iyi fiyatı şu kurda.Normalde var ama TR üzerinde bulamadım. Siyah olacaksa 3 fanlı şu kart alınabilir.
Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2060 Super OC GV-N206SGAMING-OC-8GD 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2060 Super OC GV-N206SGAMING-OC-8GD 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Arkadaşım beğendi açıkçası. Bu hafta içinde almayı planlıyor. Beyaz modelini alacak büyük ihtimal. Onun için soğutma daha önemli dış görünüşten. Bilgiler için teşekkür ederim.Hocam imzamda gördüğünüz karttan önce 4-5 ay kullandım Galax'ı ve sıcaklık, coil whine, ses vb. hiçbir sorun yaşamadım. Kart bana gerçekten hiçbir sorun yaşatmadı, ben de önyargılıydım ama Galax Türkiye'de bilinenden çok daha iyi bir marka. Asya'nın Evga'sı diyorlar genelde. HOF ve WTF modelleri dünya çapında ünlü zaten.
Bu kart da tercih edilebilir, gayet iyi fiyatı şu kurda.
Nvdia tercihimiz. Rx5700Xt'de kötü bir kart değil, kendisi Nvdia kart istediği için benim elimden gelen bir şey açıkçası.Bu fiyata direk RX 5700 XT var ve GTA 5'te 40 FPS fark yapıyor NVIDIA fazla havalandı gereksiz.
Soğutma konusunda asla pişman etmez sizi, rahatlıkla söyleyebilirim. Hatta şöyle bir test paylaşılmıştı, 30 dk civarı sonucu bu sanırım: Galax RTX 2060 Super ex vs düz model - Technopat SosyalArkadaşım beğendi açıkçası. Bu hafta içinde almayı planlıyor. Beyaz modelini alacak büyük ihtimal. Onun için soğutma daha önemli dış görünüşten. Bilgiler için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.