MSI RTX 2060 Super Ventus GP alınır mı?

Acaba beyaz değilde siyah var mıdır? Arkadaşım çok sevmiyor açıkçası beyaz rengi 😀 .
Normalde var ama TR üzerinde bulamadım. Siyah olacaksa 3 fanlı şu kart alınabilir. Soğutma olarak da gayet iyi diye biliyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki Galax garanti konusunda bir sıkıntı yaratır mı bize uzun vadede?
Hocam imzamda gördüğünüz karttan önce 4-5 ay kullandım Galax'ı ve sıcaklık, coil whine, ses vb. hiçbir sorun yaşamadım. Kart bana gerçekten hiçbir sorun yaşatmadı, ben de önyargılıydım ama Galax Türkiye'de bilinenden çok daha iyi bir marka. Asya'nın Evga'sı diyorlar genelde. HOF ve WTF modelleri dünya çapında ünlü zaten.
Normalde var ama TR üzerinde bulamadım. Siyah olacaksa 3 fanlı şu kart alınabilir.
Bu kart da tercih edilebilir, gayet iyi fiyatı şu kurda.

Hocam imzamda gördüğünüz karttan önce 4-5 ay kullandım Galax'ı ve sıcaklık, coil whine, ses vb. hiçbir sorun yaşamadım. Kart bana gerçekten hiçbir sorun yaşatmadı, ben de önyargılıydım ama Galax Türkiye'de bilinenden çok daha iyi bir marka. Asya'nın Evga'sı diyorlar genelde. HOF ve WTF modelleri dünya çapında ünlü zaten.

Bu kart da tercih edilebilir, gayet iyi fiyatı şu kurda.
Arkadaşım beğendi açıkçası. Bu hafta içinde almayı planlıyor. Beyaz modelini alacak büyük ihtimal. Onun için soğutma daha önemli dış görünüşten. Bilgiler için teşekkür ederim.

Arkadaşım beğendi açıkçası. Bu hafta içinde almayı planlıyor. Beyaz modelini alacak büyük ihtimal. Onun için soğutma daha önemli dış görünüşten. Bilgiler için teşekkür ederim.
Soğutma konusunda asla pişman etmez sizi, rahatlıkla söyleyebilirim. Hatta şöyle bir test paylaşılmıştı, 30 dk civarı sonucu bu sanırım: Galax RTX 2060 Super ex vs düz model - Technopat Sosyal
Oyunlarda kolay kolay 65'i geçmeyen bir kart. 67 derece yazan EX modeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı