Evet önceki kartım Galax'tı, uzun süre araştırıp aldım. Aldıktan sonra da araştırmaya ve kıyaslamaya devam etmiştim hocam.@PARAMORE imzaya baktığım zaman MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio yazıyor acaba mobilde olduğum için ben mi yanlış baktım?
Alternatif olarak Gaming OC modeline bakabilirsiniz.
Hangi kart acaba? Tam anlamadım.Evet önceki kartım Galax'tı, uzun süre araştırıp aldım. Aldıktan sonra da araştırmaya ve kıyaslamaya devam etmiştim hocam.
Galax RTX 2060 Super: Galax RTX2060 Super 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP39SS-AKOG) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | TeknobiyotikHangi kart acaba? Tam anlamadım.
O zaman farklı bir soru sorayım mantıklı değil ama malzeme kalitesi farkı nasıl hissettirdi?
Neden mantıklı olmasın hocam, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz tabii. Fark var ama çağ atladım diyemem. Özellikle Galax kartların arka plakası çok kaliteli oluyor, yabancılık çekmedim elime alınca. Ama MSI tarafında fan kısmındaki malzeme kalitesi daha iyi, tabi bir de Torx fanların kalitesi Galax fanlarından çok daha iyi.O zaman farklı bir soru sorayım mantıklı değil ama malzeme kalitesi farkı nasıl hissettirdi?
Mantıklı olmamasının sebebi farklı segment kartlar olmaları fark hissetmek çok doğal teşekkür ederim.Neden mantıklı olmasın hocam, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz tabii. Fark var ama çağ atladım diyemem. Özellikle Galax kartların arka plakası çok kaliteli oluyor, yabancılık çekmedim elime alınca. Ama MSI tarafında fan kısmındaki malzeme kalitesi daha iyi, tabi bir de Torx fanların kalitesi Galax fanlarından çok daha iyi.
Haklısınız net kıyas yapmak doğru olmaz. Rica ederim, başka sorunuz varsa alabilirim iki kart için de.Mantıklı olmamasının sebebi farklı segment kartlar olmaları fark hissetmek çok doğal teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.