MSI RTX 2060 Super Ventus GP alınır mı?

@PARAMORE imzaya baktığım zaman MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio yazıyor acaba mobilde olduğum için ben mi yanlış baktım?

Alternatif olarak Gaming OC modeline bakabilirsiniz.
Evet önceki kartım Galax'tı, uzun süre araştırıp aldım. Aldıktan sonra da araştırmaya ve kıyaslamaya devam etmiştim hocam.

O zaman farklı bir soru sorayım mantıklı değil ama malzeme kalitesi farkı nasıl hissettirdi?
Neden mantıklı olmasın hocam, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz tabii. Fark var ama çağ atladım diyemem. Özellikle Galax kartların arka plakası çok kaliteli oluyor, yabancılık çekmedim elime alınca. Ama MSI tarafında fan kısmındaki malzeme kalitesi daha iyi, tabi bir de Torx fanların kalitesi Galax fanlarından çok daha iyi.

Neden mantıklı olmasın hocam, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz tabii. Fark var ama çağ atladım diyemem. Özellikle Galax kartların arka plakası çok kaliteli oluyor, yabancılık çekmedim elime alınca. Ama MSI tarafında fan kısmındaki malzeme kalitesi daha iyi, tabi bir de Torx fanların kalitesi Galax fanlarından çok daha iyi.
Mantıklı olmamasının sebebi farklı segment kartlar olmaları fark hissetmek çok doğal teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı