MSI RTX 2060 Super vs. Gigabyte 2070 Super

Bütçe
4.500-5.500

Cagataykilic

Femtopat
Daha fazla  
MSI RTX 2060 Super Gaming X 8 GB GDDR6 256Bit mi, yoksa Gigabyte RTX 2070 Super Gaming OC 3X 8g mi?

5.000 TL bütçem var, sizce hangisi?

Monitör dahil maksimum 12K bütçem var. 2k monitör + 3060Ti zaten 7.5 - 8k civarı yapıyor. Geriye kalanlarda sıkıntı yaşarım sanırım. Öneri olarak verebileceğiniz bir sistem var mıdır ?
''12.000TL Sistem Toplama'' adında bir konu açın arkadaşlar yardımcı olur.

Gigabyte'ı kullanan çok arkadaşım var ve hepsi ekran kartlarının kasa içinde çıkardığı sesten rahatsız. Bütün modellerinde bu sorunun olduğunu söylüyorlar. Ben hiç deneyimlemedim, onların yalancısıyım. Tavsiyem 2060 vs 2070 tercihi şeklinde değil de modeller arasında bir seçim yapmanız yönünde. Yoksa tabii 2070S demek zorundayız.

Gigabyte'ı kullanan çok arkadaşım var ve hepsi ekran kartlarının kasa içinde çıkardığı sesten rahatsız. Bütün modellerinde bu sorunun olduğunu söylüyorlar. Ben hiç deneyimlemedim, onların yalancısıyım. Tavsiyem 2060 vs 2070 tercihi şeklinde değil de modeller arasında bir seçim yapmanız yönünde. Yoksa tabii 2070S demek zorundayız.
Teşekkürler
İşlemciden kıs biraz işlemci önemli fakat ekran kartından önemli değil oyun oynuyorsan eğer.
İşlemciden kısalım tabi ki ama darboğaz olmasından çekiniyorum. Sistem hem rahat hemde iyi olabilmesi için farklı kombinasyonlar deniyorum
''12.000TL Sistem Toplama'' adında bir konu açın arkadaşlar yardımcı olur.
Teşekkürler, hemen açıyorum

Ryzen 5 3500x ile MSI 2070 ventus kullanıyorum. 2k da 60 fps üstü aldığı için darboğaza takılmıyorum. Ama şöyle diyim, bende 170 herz monitor var. Maks 120 fps leri gördüm. Kısacası yüksek fps lere çıkmak istiyorsan o zaman kaliteli işlemci almanı tavsiye ederim.

Not: 2k 60 fps için antialising gibi çok yoran özellikleri 2x yapıyorum. ÖR: RDR2

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı