MSI RTX 2060 Ventus ısınma sorunu

vaterloss

Hectopat
Mart ayında donanım arşivi 5300TL'lik sistem almıştım İtopya'dan. Değerlerim testlerdeki gibi değil. CS:GO'da 65 derecenin üstüne çıkmayan kart nedense bende 80 dereceleri görüyor 10 dakikada. Ayrıca ETS 2'de %50 kullanımları gecmeyen kart 90 seviyelerinde geziyor. İnternetten izlediğim test videolarında da değerler oldukça iyi. Tahminimce sıkıntılı kart gönderildi. Değişim talebinde bulunsam olumlu sonuç alabilir miyim?

Mart ayında donanım arşivi 5300TL'lik sistem almıştım İtopya'dan. Değerlerim testlerdeki gibi değil. CS:GO'da 65 derecenin üstüne çıkmayan kart nedense bende 80 dereceleri görüyor 10 dakikada. Ayrıca ETS 2'de %50 kullanımları gecmeyen kart 90 seviyelerinde geziyor. İnternetten izlediğim test videolarında da değerler oldukça iyi. Tahminimce sıkıntılı kart gönderildi. Değişim talebinde bulunsam olumlu sonuç alabilir miyim?

Kasanızda hava akışı var mı link atabilir misiniz?

Bende de RTX 2060 var ve ısınma sorunu yaşıyordum. Kasam da Xigmatek Glare 7A. Kasanın ön camını açınca sıcaklık 5, yan camını açtığımda 10 derece düştü. Kasanda hava akışı sorunu olabilir. Cam kasalarda ısınma sorunları yaşanabiliyor. Kasanın modelini atar mısın?

Bende de RTX 2060 var ve ısınma sorunu yaşıyordum. Kasam da Xigmatek Glare 7A. Kasanın ön camını açınca sıcaklık 5, yan camını açtığımda 10 derece düştü. Kasanda hava akışı sorunu olabilir. Cam kasalarda ısınma sorunları yaşanabiliyor. Kasanın modelini atar mısın?
Kasanızda hava akışı var mı link atabilir misiniz?

Kasanda hava akışı biraz kötü gibi bana kalırsa. Ön camını/yan camını açıp sıcaklık değerlerine bak.
Aynı kasa bende var Asus ROG Strix RTX 2060 boşta 40-43 derece, yükte de aşırı zorlamazsam 60 dereceyi geçmiyor. Bence sorun kasa iyi hava almayan dar bir yerde olabilir mi? En son seçenek ekran kartı olmalı.

Aynı kasa bende var Asus ROG Strix RTX 2060 boşta 40-43 derece, yükte de aşırı zorlamazsam 60 dereceyi geçmiyor. Bence sorun kasa iyi hava almayan dar bir yerde olabilir mi? En son seçenek ekran kartı olmalı.
Ventus serisinde arka plaka olarak alüminyum değil plastik kullanılıyor, bu da 5-10 derecelik sıcaklık artışına neden oluyor.

Aynı kasa bende var ASUS ROG STRIX RTX 2060 boşta 40-43 derece, yükte de aşırı zorlamazsam 60 dereceyi geçmiyor. Bence sorun kasa iyi hava almayan dar bir yerde olabilir mi? En son seçenek ekran kartı olmalı.

Bu arada sendeki kart ROG STRIX modeli, aga normal değerler. Oyunlarda ekran kartı ne kadar kullanılıyor hatırlıyor musun baktın mi hiç?

Ventus serisinde arka plaka olarak alüminyum değil plastik kullanılıyor, bu da 5-10 derecelik sıcaklık artışına neden oluyor.

Biliyorum bunu farkındayım ama internetteki testlerde bu sonuçları almıyorlar.
Ekran kartı kullanımı da normal değil, dediğim gibi ETS'de %50 kullanılması gerekirken 90'larda geziyor kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı