MSI RTX 2060 Ventus XS O.C Coil Whine garanti kapsamına girer mi?

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Yeni aldığım RTX 2060 Ventus XS ekran kartımda daha 1 ay olmadan Coil Whine sorunu ortaya çıktı. Performansa etkisi olmadığını biliyorum lâkin çıkardığı sese kafayı takmış bulunmaktayım. Paranoyak gibi kulaklığı çıkarıp sesi dinleyip geri takıyorum. Düşünmeden edemiyorum kafayı yiyeceğim. Garanti kapsamına girer mi bu meret? Değiştirirler mi?

Yeni aldığım RTX 2060 Ventus XS ekran kartımda daha 1 ay olmadan Coil Whine sorunu ortaya çıktı. Performansa etkisi olmadığını biliyorum lâkin çıkardığı sese kafayı takmış bulunmaktayım. Paranoyak gibi kulaklığı çıkarıp sesi dinleyip geri takıyorum. Düşünmeden edemiyorum kafayı yiyeceğim. Garanti kapsamına girer mi bu meret? Değiştirirler mi?
İlk olarak garanti firmasını arayın bilgi alın yüksek olasılıkla ekran kartını sizden isteyeceklerdir daha sonrasında size bilgi verirler. Bir kaç yerde bu sebepten ötürü değişim olduğunu okumuştum.

Ses fazla değil ise değişim yapılmayacaktır. Çok ise değişim yapılır. Coil Whine'sız ekran kartı bulmak neredeyse imkansız zaten. Kasa kapağını kapat ve oyuna gir. Oyunu engelleyecek kadar fazlaysa gönder. Ben azını da yaşadım çoğunu da. Çoğu zaten resmen beni gönder diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı