MSI RTX 2070 Armor alınır mı?

Bzest

Hectopat
Belki tekrar açılmış 1 konu olacak ama sizce şu an günümüz için alınır mı?

Bence riske atmaya değmez, kullanıcı nasıl kullandı bilemeyiz. Paranızı dolara yatırıp biraz daha birikim yapın. 3060 çıkacka yakın zamanda, onu alın derim.

Eğer acil bilgisayara ihtiyacınız var ise ve Ray Tracing merakınız yok ise 1080Ti alabilirsiniz, 3000TL civarına temizleri vardı.

2.elden 3.700 gibi 1 fiyata gördüm bu yüzden düşüncem alınabilir mi sizce?
Onu alıcağına (bence) Gaming Gecesinde RTX2060 ASUS bekle. Gayet iyi oluyor fiyatları. Hem 0 bir ürüne sahip olursun. Hem de ASUS gibi bir mükemmel markayı kullanırsın

Aciliyetim yok ama bileşenleri toplamaya ilk başladığımdan beri dolar çok arttı ve artmaya da devam ediyor. Küçük bir hesap yaptım, kendimce. 3060 6K'dan aşağı alamam gibi geliyor şu anki bütçemle. Ekran kartına maksimum 5K verebilirim. Alacağım ekran kartını da 4 yıl kullanırım. İdare eder beni düşüncesiyle alacaktım. Ama sizce?

Onu alıcağına (bence) Gaming gecesinde RTX2060 ASUS bekle. Gayet iyi oluyor fiyatları. Hem 0 bir ürüne sahip olursun. Hem de ASUS gibi bir mükemmel markayı kullanırsın

Hocam bayağı uzun süredir takipteyim ama düşenler çok düşmedi. Ben de almadım. Fiyatı uçtu. Şimdi bu karta bu kadar vermek mantıklı gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
3060 tahminimce 5 bin civarı olacak gibi.

3-4 yıl çok rahat idare edecek bir kart, 2070.

Eğer Ray Tracing takıntınız yoksa temiz 1080Ti da aynı işi yapacaktır. Eğer bekleyebilirim derseniz 3060 derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…