MSI RTX 2070 Armor alınır mı?

Bence riske atmaya değmez, kullanıcı nasıl kullandı bilemeyiz. Paranızı dolara yatırıp biraz daha birikim yapın. 3060 çıkacka yakın zamanda, onu alın derim.

Eğer acil bilgisayara ihtiyacınız var ise ve Ray Tracing merakınız yok ise 1080Ti alabilirsiniz, 3000TL civarına temizleri vardı.

Bence riske atmaya değmez, kullanıcı nasıl kullandı bilemeyiz. Paranızı dolara yatırıp biraz daha birikim yapın. 3060 çıkacka yakın zamanda, onu alın derim.

Eğer acil bilgisayara ihtiyacınız var ise ve Ray Tracing merakınız yok ise 1080 Ti alabilirsiniz, 3000TL civarına temizleri vardı.

Aciliyetim yok ama bileşenleri toplamaya ilk başladığımdan beri dolar çok arttı ve artmaya da devam ediyor. Küçük bir hesap yaptım, kendimce. 3060 6K'dan aşağı alamam gibi geliyor şu anki bütçemle. Ekran kartına maksimum 5K verebilirim. Alacağım ekran kartını da 4 yıl kullanırım. İdare eder beni düşüncesiyle alacaktım. Ama sizce?

Onu alıcağına (bence) Gaming gecesinde RTX2060 ASUS bekle. Gayet iyi oluyor fiyatları. Hem 0 bir ürüne sahip olursun. Hem de ASUS gibi bir mükemmel markayı kullanırsın :)

Hocam bayağı uzun süredir takipteyim ama düşenler çok düşmedi. Ben de almadım. Fiyatı uçtu. Şimdi bu karta bu kadar vermek mantıklı gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı