RTX 3060 çıkacak diye düşünüyorum. Bekleyip alabilirsiniz RTX 3060
Nereden ve hangi fiyata alacaksınız?
Ayrıca bence alınmaz. 5K gibi bir fiyat gördüm, abartı. 899TL daha eklenip 2080S bile alınabilir.
Onu alıcağına (bence) Gaming Gecesinde RTX2060 ASUS bekle. Gayet iyi oluyor fiyatları. Hem 0 bir ürüne sahip olursun. Hem de ASUS gibi bir mükemmel markayı kullanırsın2.elden 3.700 gibi 1 fiyata gördüm bu yüzden düşüncem alınabilir mi sizce?
Bence riske atmaya değmez, kullanıcı nasıl kullandı bilemeyiz. Paranızı dolara yatırıp biraz daha birikim yapın. 3060 çıkacka yakın zamanda, onu alın derim.
Eğer acil bilgisayara ihtiyacınız var ise ve Ray Tracing merakınız yok ise 1080 Ti alabilirsiniz, 3000TL civarına temizleri vardı.
Onu alıcağına (bence) Gaming gecesinde RTX2060 ASUS bekle. Gayet iyi oluyor fiyatları. Hem 0 bir ürüne sahip olursun. Hem de ASUS gibi bir mükemmel markayı kullanırsın![]()
Ben RTX2060 DUAL EVO modelini aldım 4200 den 3100'e düşmüştü.Hocam bayağı uzun süredir takipteyim ama düşenler çok düşmedi bende almadım fiyatı uçtu şimdi bu karta bu kadar vermek mantıklı gelmiyor.
1080Tİ alev alev :F3060 tahminimce 5 bin civarı olacak gibi.
3-4 yıl çok rahat idare edecek bir kart, 2070.
Eğer Ray Tracing takıntınız yoksa temiz 1080Ti da aynı işi yapacaktır. Eğer bekleyebilirim derseniz 3060 derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.