MSI RTX 2070 Super Coil Whine

Malesef güçlü ekran kartlarının genel sorunu bu bende MSI gaming x rx480 kartimda yasadim.3 kez servise yolladım zar zor geri aldilar. Tercihinizi başka markada denemenizi tavsiye ederim .

Her ekran kartında olur.

Oynamadığım bir oyun değil. Eski ekran kartımda yoktu. Yine tekrarlıyorum; Her ekran kartında olmaz. Aynı model ekran kartını kullanıp da Coil Whine sorunu yaşamayan bir sürü kullanıcı mevcut. Her ekran kartında varsa neden bu kişiler aynı sorunu yaşamıyor?

Selamun aleyküm, bunun nedeni markaların kötü(daha düşük kaliteli) bobin kullanması diye biliyorum düşük modellerde maliyeti azaltmak için o yüzden kaliteli versiyonlarını alırsan sorun yaşanmayacağını düşünüyorum mesela asusta rog strix msi da gaming modellerini tercih etmeye çalışmakta fayda var, bugüne kadar 2 tane ekran kartım oldu 1i 1070ti rog strix şuan ki 2070 super gaming x trio, ikisindede sorun yaşamadım :)

Selamun aleyküm, bunun nedeni markaların kötü(daha düşük kaliteli) bobin kullanması diye biliyorum düşük modellerde maliyeti azaltmak için o yüzden kaliteli versiyonlarını alırsan sorun yaşanmayacağını düşünüyorum mesela asusta rog strix msi da gaming modellerini tercih etmeye çalışmakta fayda var, bugüne kadar 2 tane ekran kartım oldu 1i 1070ti rog strix şuan ki 2070 super gaming x trio, ikisindede sorun yaşamadım :)
Ve aleyküm selam. Benimki de Gaming X modeli kaliteli olduğunu düşünüyorum. Trio x ile arasındaki tek farkının fan olması lazım.
Benim PSU'da var. Ekran kartında aşırı hafif.
Benim PSU'da var. Ekran kartında aşırı hafif.
Oyun oynarken duyuyor musunuz Coil Whine sesini?
Oynamadığım bir oyun değil. Eski ekran kartımda yoktu. Yine tekrarlıyorum; Her ekran kartında olmaz. Aynı model ekran kartını kullanıp da Coil Whine sorunu yaşamayan bir sürü kullanıcı mevcut. Her ekran kartında varsa neden bu kişiler aynı sorunu yaşamıyor?
Benim ilk sapphire RX590 ekran kartımda ilk 2 ay yoktu sonradan çıkmıştı mesela.

Tabi üst seviylerde de denk geliyor belirtmeyi unutmuşum ama daha düşük ihtimal tabiki, bence senin yapman gereken ilk iş ekran kartını başka bir sistemde deneyip sorunun kartta olup olmadığına bakmak, eğer sorun karttaysa a, bana göre rog strixten geçiş yapmış biri olarak rog strix'e geçmen daha mantıklı geldi asusun malzeme kalitesi daha iyi geldi bana göre msi da sadece görüntü var gibi :D kötülemiyorum tabi msi ı ama benim izlenimlerim bu... zaten başka sistemde cw kesilirse psu a odaklanırsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı