- Makaleler
- 1
Mümkün farklı bir PSU deneyin derim.
Teşekkür ederim. Sizin bu kadar detay vermem üzerine yorumunuz nedir? Gerçekten ben sorunun ekran kartından olmadığını düşünmeye başladım. Bir yandan da tedirginim 4.300 TL para verdiğim bir ürünün böyle sesli çalışması zoruma gider.Mümkün farklı bir PSU deneyin derim.
Bundan önce 2060 Super Evga modelini denedim onda da aynı durum mevcuttu..Malesef güçlü ekran kartlarının genel sorunu bu bende MSI gaming x rx480 kartimda yasadim.3 kez servise yolladım zar zor geri aldilar. Tercihinizi başka markada denemenizi tavsiye ederim .
Asuslarda olmama ihtimali daha yüksek .Bundan önce 2060 Super Evga modelini denedim onda da aynı durum mevcuttu..
Her ekran kartında olur.
Ve aleyküm selam. Benimki de Gaming X modeli kaliteli olduğunu düşünüyorum. Trio x ile arasındaki tek farkının fan olması lazım.Selamun aleyküm, bunun nedeni markaların kötü(daha düşük kaliteli) bobin kullanması diye biliyorum düşük modellerde maliyeti azaltmak için o yüzden kaliteli versiyonlarını alırsan sorun yaşanmayacağını düşünüyorum mesela asusta rog strix msi da gaming modellerini tercih etmeye çalışmakta fayda var, bugüne kadar 2 tane ekran kartım oldu 1i 1070ti rog strix şuan ki 2070 super gaming x trio, ikisindede sorun yaşamadım![]()
Oyun oynarken duyuyor musunuz Coil Whine sesini?Benim PSU'da var. Ekran kartında aşırı hafif.
Benim PSU'da var. Ekran kartında aşırı hafif.
Benim ilk sapphire RX590 ekran kartımda ilk 2 ay yoktu sonradan çıkmıştı mesela.Oynamadığım bir oyun değil. Eski ekran kartımda yoktu. Yine tekrarlıyorum; Her ekran kartında olmaz. Aynı model ekran kartını kullanıp da Coil Whine sorunu yaşamayan bir sürü kullanıcı mevcut. Her ekran kartında varsa neden bu kişiler aynı sorunu yaşamıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.