MSI RTX 3050 Ventus 2X alınır mı?

Birisinden duymuşlar 3050 kötü diye herkes papağan gibi aynı şeyi söylüyor. Diğer kartlarla ilgili tavsiye veremeyeceğim fakat 3050 alacağım dersen sanıldığı kadar kötü değil dlss ve Frame generation aktif etme modları ile yeni nesil oyunları çok rahat oynuyorsun. En son alan wake 2 yi 100 FPS üstünde oynayarak rahatça bitirmiştim dediğim dlss ve fg modu ile.

Birisinden duymuşlar 3050 kötü diye herkes papağan gibi aynı şeyi söylüyor. Diğer kartlarla ilgili tavsiye veremeyeceğim fakat 3050 alacağım dersen sanıldığı kadar kötü değil dlss ve Frame generation aktif etme modları ile yeni nesil oyunları çok rahat oynuyorsun. En son alan wake 2 yi 100 FPS üstünde oynayarak rahatça bitirmiştim dediğim dlss ve fg modu ile.
2060 bile 3050'den güçlü kanka iyi misin

Güvenlik etiketi duranlarda sıkıntı olmaz. Mining bellekle yapılıyor oyundan daha düşük sıcaklıklarda kartlar çalışıyor.
Arkadaş 10K liraya 3050 alınmasını savunuyor zaten hocam, boşverin. İkinci ele çok karşıysak bile sizin attığınız 6600 XT varken 3050 almak gerçekten zerre mantıklı değil.

Sence sadece FurMark ile anlayabilir misin? Hiç fark ettirmezler merak etme.
kanka çoğu mining yapılmış kart "sadece oyun oynandı" denilen karttan iyi. mining yapanlar bile kartlara oyunculardan iyi bakıyorlar, mining sandığınız kadar kötü bişe değil

Arkadaş 10k liraya 3050 alınmasını savunuyor zaten hocam, boş verin. İkinci ele çok karşıysak bile sizin attığınız 6600 XT varken 3050 almak gerçekten zerre mantıklı değil.

Arkadaşım ben 10k 3050 almasını kesinlikle savunmuyorum. Fakat 3050'nin sanıldığı kadar kötü bir kart olmadığını anlatıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı