Arkadaşım ben 10k 3050 almasını kesinlikle savunmuyorum. Fakat 3050'nin sanıldığı kadar kötü bir kart olmadığını anlatıyorum.
Fiyatı 6K olsaydı evet ama 9K ya berbat bir kart.
Arkadaşım ben 10k 3050 almasını kesinlikle savunmuyorum. Fakat 3050'nin sanıldığı kadar kötü bir kart olmadığını anlatıyorum.
2060 bile 3050'den güçlü kanka iyi misin?
İnsanların düşüncesini değiştirmek çok zor bir şey hocam. Bir kere beyinlerine 3050 çöp diye işlenmiş 3050 duydular mı otomatik kötüleme moduna geçiyorlarArkadaşım ben 10k 3050 almasını kesinlikle savunmuyorum. Fakat 3050'nin sanıldığı kadar kötü bir kart olmadığını anlatıyorum.
Bu bütçe için çok kötü bir kart hocam, o yüzden tepkiler bu kadar şiddetli. Yoksa elbette hakkından fazlaca kötülenen bir kart olduğuna sizinle hemfikirim. Kalbinizi kırdıysam da özür dilerim, kusura bakmayın.Arkadaşım ben 10k 3050 almasını kesinlikle savunmuyorum. Fakat 3050'nin sanıldığı kadar kötü bir kart olmadığını anlatıyorum.
3050 dediğin teknolojileri destekliyor, daha yeni falan ama fiyatına değmiyor be kankaKanka 2060 bile güçlü diyorsun fakat sadece saf güç mü? Dediğim gibi 3050 daha yeni nesil VRAM daha fazla teknolojiler destekliyor Allah aşkına eski kartla yeni kartı kıyaslamayın ortada dağlar kadar fark yok.
Fiyatı 6K olsaydı evet ama 9K ya berbat bir kart.
RX6900XT bile bulabilir iyi pazarlık yaparsa.Hocam o fiyata ikinci el RX 6800 bile bulabilirsiniz.
Bu bütçe için çok kötü bir kart hocam, o yüzden tepkiler bu kadar şiddetli. Yoksa elbette hakkından fazlaca kötülenen bir kart olduğuna sizinle hemfikirim. Kalbinizi kırdıysam da özür dilerim, kusura bakmayın.
Kesinlikle hocam, bu bütçeler sahiden de güçlü kartlar almaya yetecek bütçeler. RTX 3050'ye tamah etmek makul değil.RX6900XT bile bulabilir iyi pazarlık yaparsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.