6.800 TL bütçem var ve civarımda garantili bir 3060 Ventus O.C buldum bu fiyata değer mi? Değmez ise ne alabilirim? Şu anki kullandığım PSU 550W, PSU yükseltmesi yapmalı mıyım yapacaksam uygun fiyatlı kaliteli bir PSU önerebilir misiniz?
Hocam sosyalde sharkoon için kalitesiz denmişti sistemimi kötü bir şeye emanet etmek istemiyorum açıkcası.650 daha uygun olur. Marka olarak Sharkoon uygun fiyatlı çok tercih edilenlerden. Ventus gayet iyi bir model![]()
Ben binlerce TL verdiğim karta uyduruk bir güç kaynağı emanet etmezdim. Bütçen varsa alabilir miyim PSU için? Aklımda bir model var.Everest marka bir PSU kullanmaktayım kaliteli olduğunu düşünmüyorum şu an için bir sıkıntı oluşturmasa da 3060'ı ne kadar iyi besliyebilir.
Alınabilir. AMD tarafında da oyun performansı denk RX 6600 var. İkinci elleri çok rahat 4700-5200 TL aralığında bulunabiliyor. PSU konusunda da modeli önemli, çalıştırır çalıştırmasına ama sağlam iç yapısı yoksa önermem. Sorun çıkarmaya yatkın olur. İyi bir 550W RTX 3060'a fazla fazla yeterlidir.
İyi modelleri var. Ama o zaman FSP, Corsair, cooler master bakabilirsiniz.Hocam sosyalde sharkoon için kalitesiz denmişti sistemimi kötü bir şeye emanet etmek istemiyorum açıkcası.
Hocam 800 lira bütçem var PSU için, eğer bu kesinlikle değer diyorsanız arttırabilirim.@Shaz
SHP V2 ve SHP BRONZE modelleri berbat, alınmaz. Bir de güvenlik korumaları eksik Gold Zero var, üçü haricinde SilentStorm COOLZERO alınabilir. Üyeler o üç modeli kötülüyordur.
Ben binlerce TL verdiğim karta uyduruk bir güç kaynağı emanet etmezdim. Bütçen varsa alabilir miyim PSU için? Aklımda bir model var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.