MSI RTX 3060 Ventus alınır mı?

Bütçe
6800

68515

Hectopat
6.800 TL bütçem var ve civarımda garantili bir 3060 Ventus O.C buldum bu fiyata değer mi? Değmez ise ne alabilirim? Şu anki kullandığım PSU 550W, PSU yükseltmesi yapmalı mıyım yapacaksam uygun fiyatlı kaliteli bir PSU önerebilir misiniz?

Alınabilir. AMD tarafında da oyun performansı denk RX 6600 var. İkinci elleri çok rahat 4700-5200 TL aralığında bulunabiliyor. PSU konusunda da modeli önemli, çalıştırır çalıştırmasına ama sağlam iç yapısı yoksa önermem. Sorun çıkarmaya yatkın olur. İyi bir 550W RTX 3060'a fazla fazla yeterlidir.

@Shaz

SHP V2 ve SHP BRONZE modelleri berbat, alınmaz. Bir de güvenlik korumaları eksik Gold Zero var, üçü haricinde SilentStorm COOLZERO alınabilir. Üyeler o üç modeli kötülüyordur.

Everest marka bir PSU kullanmaktayım kaliteli olduğunu düşünmüyorum şu an için bir sıkıntı oluşturmasa da 3060'ı ne kadar iyi besliyebilir.
Ben binlerce TL verdiğim karta uyduruk bir güç kaynağı emanet etmezdim. Bütçen varsa alabilir miyim PSU için? Aklımda bir model var.

Alınabilir. AMD tarafında da oyun performansı denk RX 6600 var. İkinci elleri çok rahat 4700-5200 TL aralığında bulunabiliyor. PSU konusunda da modeli önemli, çalıştırır çalıştırmasına ama sağlam iç yapısı yoksa önermem. Sorun çıkarmaya yatkın olur. İyi bir 550W RTX 3060'a fazla fazla yeterlidir.

Everest marka bir PSU kullanmaktayım kaliteli olduğunu düşünmüyorum şu an için bir sıkıntı oluşturmasa da 3060'ı ne kadar iyi besliyebilir.

@Shaz

SHP V2 ve SHP BRONZE modelleri berbat, alınmaz. Bir de güvenlik korumaları eksik Gold Zero var, üçü haricinde SilentStorm COOLZERO alınabilir. Üyeler o üç modeli kötülüyordur.

Ben binlerce TL verdiğim karta uyduruk bir güç kaynağı emanet etmezdim. Bütçen varsa alabilir miyim PSU için? Aklımda bir model var.
Hocam 800 lira bütçem var PSU için, eğer bu kesinlikle değer diyorsanız arttırabilirim.

@Shaz

O bütçeye H3 550 geliyor.

Şuna da göz atabilirsin:

Üstteki Performance GD çok daha iyi bir güç kaynağı, az daha çıkarsan iyidir. İç yapısı daha sağlam, ama çıkamam diyorsan da H3 550 ideal. Daha altına inmemek gerek. İkinci el düşünürsen de garantili Performance GD 600'ü 800 TL civarlarına bulma ihtimalin yüksek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı